Leuk restaurant met aardige bediening. Ze hebben volledige maaltijden maar ook kleine hapjes. Wij kozen voor diverse kleine hapjes en een griekse salade. Smaakte allemaal goed.
Als je zin hebt in een snelle Griekse hap, dan zit je bij Ouzeri goed. Wil je uitgebreid tafelen, dan kun je beter ergens anders naartoe gaan. Het eten is okay. De Taramas kan ik niet aanbevelen (aardappelpuree met rode kleurstof en citroensap), maar de Mousaka was heerlijk. De prijs is redelijk.
Lekker gegeten voor een redelijk prijs, Zijn mezethes(grieks Tapas) zijn erg lekker.zeer vriendelijk bediening en was makkelijk te parkeren voor zijn deur.
Erg lekker gegeten, met name de Metzethes zijn top! Ik zou als tip geven aan bezoekers om dit te eten als Tapas; lekker een tafel vol van deze hapjes! Als hoofdgerecht hadden wij Gyros, hier was niets mis mee maar miste wel dat speciale wat de Metzethes wel hadden. De bediening was erg vriendelijk maar nog wat onervaren. Lekker gegeten!
Geef zelf je mening over Ouzeri Aristo Grieks Restaurant