KeukenSpaans

18 december 2012

Het restaurant is inderdaad vrij groot, maar erg leuk en modern ingericht met verschillende niveaus, waardoor het zeker niet te groot aandoet! Het is wel wat donker, zeker aan de zijkanten. Een beetje donker geeft niet, maar op sommige plaatsen kon je amper de menukaart lezen. Wij vonden niet alle tapas even lekker, maar de meeste waren goed! Vooral het brood met de aioli, de gerookte zalm met kruidenkaas en de ossenhaasspiejes waren erg lekker! De tonijnsalade vonden we niet zo goed. Het menu is wel wat afgezaagd, vrij standaard, maar ik geef toch een 8 voor het eten, want de kwaliteit was goed (wilde eigenlijk een 7,5 geven, maar dat is niet mogelijk)

patriciadenise
patriciaden...
Meesterproever

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

2 juli 2012

Onbeperkt tapas eten is ook echt onbeperkt, voor een meer dan prima prijs. Met alles werd rekening gehouden (notenallergie etc.) Bediening niet altijd even oplettend/snel, maar wel zeer vriendelijk. Eten was erg lekker, al kwamen sommige hapjes niet eens in de buurt van Spanje. Maar toch een aanrader, zeker gezien de prijs/kwaliteitverhouding.

m_de
m_de
Topproever

12 mei 2012

Tapas menu besteld met veel verschillende hapjes waarvan de meeste overigens wel redelijk goed smaakten, helaas niet echt Spaans maar meer Nederlands. Als je ooit in Spanje tapas hebt gegeten is het verschil met dit restaurant wel héél erg groot. Wel vonden wij het er vooral gezellig en mooi ingericht en de bediening was goed.
Jammer maar kan er helaas niet meer van maken.

Fei25
Fei25
Fijnproever

12 september 2011

Leuke sfeer, aardige bediening, betaalbaar en erg lekker eten: aanrader!

bernard12
bernard12
Proever in spe
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

4 juli 2011

Gezien de recensies elders uitgekozen om daar met het gezin te gaan uit eten.

Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening op één arrogante kelner na.

Helaas tot 2 maal toe drankjes in fles gekregen die over datum waren.

Werd opgelost door deze te vergoeden.

Vreemde vergoeding want we hadden de drankjes laten staan gezien dat deze over datum waren.

Alle 20 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Catalunia

Schrijf hieronder je recensie over Catalunia. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.