Onverwacht lekker. Het interieur is simpel en het is zeker niet geschikt om eens lekker uitgebreid te gaan eten. Maar als je snel, goedkoop en lekker wil eten dan is dit een uitermate geschikte plek
Een soort van Chinese snackbar waar je zowel (Surinaamse?) broodjes als hele diners kan krijgen door de uitgebreide kaart. Gezellig zitten is er niet bij op de krukjes aan formica tafeltjes onder fel schijnend TL-licht.
Ook niet gezellig is dat de vermoeid ogende bediening regelmatig uitgekafferd wordt door de manager/eigenaar. En zelfs door de kok toen ik vroeg om een gerecht zonder komkommer en een gerecht kreeg met komkommer, omdat de kok dacht/hoorde dat ik gevraagd had om zonder groene paprika(?). Erg ongemakkelijk om daar getuige van te zijn.
Een hele grote plus zijn de ruime openingstijden en omstreeks 2 uur stroomt de zaak vol met Chinezen die hun verliezen/winsten aan de overkant (Holland Casino) luidkeels delen met de rest van de wereld.
Het eten kan wisselvallig zijn, maar over het algemeen vers bereid en goed van smaak. Formaat van de porties is precies goed en de prijzen zijn ietwat aan de hoge kant voor "de Chinees", maar nog goed te doen. Little Asia is bij uitstek geschikt om tot diep in de nacht een "midnight snack" te nemen.
Toch zal ik er niet meer snel terugkomen vanwege de ongemakkelijke en ongezellige sfeer...