Muziekcafé Paraplu over zichzelf

De paraplu is een druk bezocht bruin eetcafe in het centrum van den haag op loopafstand van het binnenhof, diverse theaters en het mauritshuis.

1 2 3 4 ... 7 ouder »

claire_zenderl claire_zenderl 23 april 2012

Weer slecht. 3e keer geprobeerd, omdat het zo'n gezellig café is. Maar eten kan je beter ergens anders doen. Het is gewoonweg echt slecht.
Gebakken Gamba's voor 18,50? > Dan krijg je 8 party-garnalen met een eetlepel sambal on-top. Brrrr..!
Salade met gerookte eendenborst voor 13,50? > Dan krijg je sla uit een zak met circa 20 gram eendenborst. Saai en smakeloos!
De bediening is soms leuk, soms attent, soms onoplettend. Zeker als de ongeïnteresseerde eigenaar aan de bar zit, want die vraagt veel aandacht voor zichzelf.
Kom op hé! Dat kan echt beter.

berry3 berry3 3 januari 2012

Personeel is erg onbekwaam wat betreft aandacht voor de klant.

Ze lieten ons zeker tien minuten wachten op een al reeds leeg tafeltje. Daarna neemt iemand op knullige wijze de bestelling aan zonder te vragen of we iets willen drinken. Daarna komt de ober daarna opzettelijk langs de tafel om naar de lege glazen te kijken en loopt terug zonder te vragen of er nog behoefte aan iets te drinken is (upselling staat niet in het woordenboek). Er was iets misgegaan in de keuken maar na nogmaals 30 minuten wachten was het eten alsnog koud van binnen.

Ook bij het afrekenen is een vriendelijke blik ook al teveel gevraagd, zelfs "tot ziens!" kon er niet vanaf. Niet dat het zal gebeuren dat ik daar nog een keer kom.

Jammer want het had wel een leuke avond kunnen zijn. Volgende keer ergens anders dus.

foleor foleor 28 november 2011

2de keer in de paraplu. Allereerst stokbrood met aioli, roomkaas en tapenade. De tapenade kreeg ik direct een nieuwe van zodra het op was, zonder extra in rekening te brengen. voorgerecht de geitenkaas salade, die was heeeeerlijk! geen zuinig bordje maar alles erop en eraan. Als hoofdgerecht de hertenbiefstuk met cranberry chutney en zuurkool, erg goeie combinatie en smaakte erg goed ook. hierbij een ruime kom frietjes met mayonaise. Ook met mijn dieet werd netjes rekening gehouden. De sfeer en muziek zijn erg relaxed in het eetcafe en de bediening uiterst vriendelijk en snel. Ben in tijden niet zo goed behandeld in een restaurant. De gangen kwamen ook nogeens zeer goed getimed achter elkaar, ik heb geen moment het gevoel gehad dat ik zat te wachten op mn eten. Ik zal zeker snel weer erheen gaan en zag dat ze elke zondag ook nogeens live jazz hebben. ik vind het een aanrader voor een zacht prijsje! keep up the good work!!

EllyFrans EllyFrans 11 oktober 2011

Gezellig, vriendelijke bediening, goed eten, niet duur. Ook prima voor de lunch!

rvdl1967 rvdl1967 29 september 2011

Wij vonden de bediening maar 'hooghartig' en het eten van een laag niveau, we trekken nog liever een kroket uit de muur! Geen aanrader dus, jammer van ons geld.

Omega Omega 25 augustus 2011

Wij komen hier regelmatie: Een maandelijks varierende kaart met lekker eten voor een goede prijs. Goede bediening. Kortom: een aanrader!

Colette&Frank Colette&Frank 13 juli 2011

Laatst met mijn werk hier een diner georganiseerd en buitengewoon zorgvuldig en tot in de puntjes verzorgd.
De kok is perfect: hij heeft voor diverse mensen met dieetwensen zonder problemen een overheerlijk aangepast menu gemaakt! Dit kan niet zomaar ergens en was echt uitstekend.
gezellige sfeer, goede bediening en vriendelijk personeel. Een absolute aanrader. Alles is vers en met aandacht en liefde bereid!
De prijs/kwaliteit is goed. Loop het PLein voorbij en ga hier lekker eten als je een gezellige, sfeervolle avond wilt hebben met lekkere muziek en heerlijk eten!

jan van ostade jan van ostade 5 maart 2011

It's a classic. Je komt hier voor sfeer en bier, niet voor de kwaliteit van het eten. Zand in de spinazie en een burger (de specialiteit) die je beter als onderkant van je schoen kunt gebruiken. Toch kom ik steeds terug omdat dit sympathieke type bruin eetcafé langzaam een bedreigde diersoort wordt. De bagijnesteeg is sowieso een dierbaar overblijfsel uit gemoedelijkere tijden dan de onze, en zal daarom weldra gesloopt worden is mijn grote vrees.

K4AD K4AD 7 december 2010

Na een tegenvallende avond een paar jaar eerder, gisteren toch weer eens in de Paraplu wezen eten. Dat viel alles mee! Hertenbiefstuk smaakte goed, goede bak friet erbij, biertje, goede snelle bediening en lekker drukke inrichting. Prima!

Elianne Elianne 24 oktober 2010

Verwacht geen haute cuisine, maar dit cafeetje met goede sfeer en zeer fatsoenlijk eten is zeker een aanrader. Ook de bediening is vriendelijk en vlot.
Met name wanneer zondagavond het live jazzbandje speelt een uitstekende plek voor een gezellig etentje!

1 2 3 4 ... 7 ouder »

Geef zelf je mening over Muziekcafé Paraplu