kaysie 20 maart 2012 | |
Met Groupon-bon naar Hooistraat geweest. Ik denk dat LowTea een betere benaming is dan High Tea. Zelfs geen scones erbij, hetgeen toch de kern is van een High Tea. Het was meer een goedkope lunch met een beetje cake en appeltaart. Niet te vergelijken met eerdere High Teas waar ik wel van genoten heb. Dit was de eerste keer van mijn leven dat ik uit een restaurant liep zonde een fooi te geven, en dat zegt genoeg. |
OvO 20 maart 2012 | |
Ik moet me helaas aansluiten bij de vorige bezoeker, wat een vreselijke bediening! De high tea was matig. Helaas wat weinig waardoor we zo klaar waren, drie boterhammen, cake en appeltaart, niets speciaals. Er werd niet gevraagd of alles naar wens was en of we nog thee wilden ( wat onbeperkt was). Voor euro 16,50 weet ik leukere plekjes in Den Haag voor een high tea! Jammer want de locatie is zo mooi! |
mar81 10 januari 2012 | |
Eten, locatie en aankleding, allemaal prima... Maar de bediening is vreselijk, onderkoeld en ongeïnteresseerd is m.i. een betere omschrijving dan "no-nonsense". Jammer! Er zijn genoeg leuke lunch plekjes waar ik m'n geld liever uitgeef! |
Proever76364 9 februari 2010 | |
Afgelopen zaterdag lekker wezen lunchen met een paar vrienden. De bediening is no-nonsense en het eten idem dito. Vooral de (club) sandwiches waren behoorlijk groot en niet duur. Overigens ook een leuk terras met uitzicht op de Hooigracht (volgens mij één van de weinige terrassen in Den Haag met uitzicht op een gracht), maar helaas was het nog niet open. Prima stek op te lunchen! |
blue 1 februari 2010 | |
gezellige lunchroom op de kruising van hooistraat en kade, net achter de denneweg. waarom dit belangrijk is? ze hebben het leukste terras van heel 2005! en lekkere broodjes en verse sapjes. aanrader dus... |
Geef zelf je mening over Hooistraat