vandiepen 2 maart 2012 | |
Je moet niet op de vrijdagavond komen met 8 personen als het restaurant vol is, want dan moet je meer als 2 uur wachten en er werd niets aangeboden, we moesten om een drankje vragen ... en de porties waren veel minder als gewoonlijk. Ik denk dat ze hier niet voor ingesteld zijn. Jammer want het eten is goed et de bediening heel aardig |
debruijne 10 november 2011 | |
Hier hebben we al een paar keer erg lekker gegeten. Het is zeker niet duur voor wat je krijgt en het eten wordt vers bereid door de kokkin. Jammer dat het er niet zo druk was toen wij er waren, want dit verdient meer bezoekers dan twee tafeltjes vol op een zaterdag. Veel keuze uit voor- en hoofdgerechten, alleen niet veel keuze uit nagerechten. |
EdgarRHH 19 juli 2011 | |
Onlangs hier gegeten. Helemaal top. Eenvoudig restaurant waar je heel prettig wordt bediend. Voor een echt heel redelijke prijs gewoon lekker gegeten. Een aanrader wat mij betreft. |
Willie-Bert 22 juni 2011 | |
Smaakloos en saai qua smaak. Onvriendelijke bediening en geen gezelligheid. |
Proever60576 22 maart 2011 | |
Heel erg lekker, lekker pittig maar ook weer niet te overheersend.
H.Roozendaal 11 maart 2011 | |
Prima zaakje zonder poespas. Vriendelijke bediening (nieuwe ober meen ik) en heerlijk eten voor een zeer goede prijs.
j.balhan 21 november 2010 | |
afgelopen vrijdag heb ik weer bij Yamo gegeten en het is me weer erg goed bevallen. Het is een vrij klein en gezellig restaurant, het eten is erg lekker en niet duur. De bediening is erg vriendelijk en attent. Bij de koffie bestelde mijn vriend een drankje voor zichzelf en zijn dochter. Hij kreeg het zonder ijs, zij met een klontje, omdat hij had onthouden, dat ze het zo lekker vinden.
bart2611 15 november 2010 | |
Op een vrijdag hier gegeten en om half zeven was het al bijna vol, maar gezellig. Toch snel geholpen, vriendelijk en probleemloos. Het voor/hoofd/na-menu is goedkoop en je mag gewoon kiezen uit de hele kaart behalve nagerecht (gebakken banaan) - Meeste hoofdgerechten komen in schaaltje en kun je dus delen. Wij kregen er met vier personen een groentegerecht van het huis bij. Alles goed en lekker, prima voor deze prijs. Hete gerechten zijn ook echt heet, milde zijn mild en alles echt Thais. Het is niet heel veel, dus een menu gaat schoon op. Wij hadden opeens wat haast vanwege een voorstelling, maar geen probleem, dan brengen ze je zeer snel de koffie, gebakken banaan (lekker) en rekening. |
Lil_Phien 13 november 2010 | |
Heerlijk eten en drinken, bijzonder vriendelijk personeel, schappelijke prijzen.
oei en marc 30 oktober 2010 | |
zo eindelijk effe tijd om een stukje te schrijven over de keuken van yamo ik eet daar regelmatig daar en ik ben zeer tespreken over het eten wat de kok maakt
Geef zelf je mening over Thais restaurant Ya Mo