| Activiteiten | Eetcafé | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Op dinsdag 4 juni hadden we iets te vieren met onze maatschap. En dat deden we bij De Parodie. We werden vriendelijk ontvangen en namen eerst een borrel aan de bar. Daarna aan tafel. De mondelinge uitleg van de kaart is een belevenis. We namen het menu en allemaal iets anders. Het was behoorlijk druk en we kregen allemaal gelijktijdig ons voorgerecht en daarna het hoofdgerecht. Klasse. Het smaakte ons voortreffelijk en de porties waren behoorlijk. Als hoofdgerecht had ik de biefstuk die lekker mals was. Enkele sloegen het nagerecht over en namen koffie. Zelf nam ik als nagerecht de hazolino. O-ja de wijnen waren prachtig die je niet direct in een eetcafe zal aantreffen. We hadden een fijne avond en komenzker terug.
Gegeten op: 4 juni 2013.Op 020513 hebben partner en ik weer heerlijk gedineerd bij dit altijd fijne restaurant. Vooraf heerlijk brood met kruidenboter en yoghurt-knoflooksaus. Het 3g-menu was voor beiden voortreffelijk bereid. Mooie zalm, mals en goed gekruid lamsvlees met verse groenten, gewoon lekkere desserts...Dit alles prima begeleid door een rode Bousquet uit de Languedoc-Roussillon, gemaakt van lokale druiven als de mourvèdre. Fijn dat de kwaliteit bij Parodie constant is: je weet waar je eet. En de prijs voor zo'n avondje-uit is er zeer redelijk! Tot spoedig, Parodie!
Gegeten op: 2 mei 2013.
Afgelopen vrijdag spontaan met zijn tweeën naar binnen gelopen. Sfeer was goed en laatste tafeltje vrij. Heerlijk gegeten, vooral die carpaccio van Portobello! We komen graag terug.
Parodie was als echte parodie van zelf.. met zwaktepunten, pretenties - kortom, het origineel te onthullen, we waren teleurgesteld: alle gerechten die we kregen waren zo mooi maar koud! Waarom?! De dienst werd ook zogenaamd .. alsof. Serveerster wist niet de soort van een vis van de dag, ze moest het opzoeken, had ook geen idee over allergie we vroegen. Dure parodie :)
Gegeten op: 12 januari 2013.Na al enkele malen bij De Parodie uitstekend te hebben gegeten heb ik hier ook mijn 50 verjaardag gevierd. Geen etentje maar een gezellig feest voor 60 mensen. Gedurende de avond werden de lekkerste hapjes geserveerd zowel hartig als zoet.De geschonken wijnen, zowel wit als rood, die de eigenaar uitgezocht had waren lekker. De avond verliep door de uitstekende bediening perfect . Het was echt een topavond.
Gegeten op: 26 januari 2013.Alle 108 recensies weergeven »
Schrijf zelf een recensie over Eetcafe De Parodie
Schrijf hieronder je recensie over Eetcafe De Parodie. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Zondag | 17:00 - 22:00 |