Eetcafe De Parodie

2582 XW Den Haag
Telefoon: toon telefoonnummer
Geopend (of niet?)

Keuken: Algemeen, Eetcafé, Internationaal, Wereldkeuken
Keuken open: vanaf 17:00 tot 22:00. Ma gesloten.
Maitre: Jacobs Renno
Minimum menuprijs: €22.50
Gemiddelde menuprijs: €22.50
Huiswijn per fles: €14.50
Huiswijn per glas: €3.00
Betalen:
Kenmerken: Jaarclub eten, Afstudeerborrel, Terras, Vrij parkeren, Makkelijke entree, Zakelijk, Hip/trendy, Rustig praten, Romantisch, Solo

Share |

Verdeling van de 31 meningen

71%

19%

Beoordelingen van gasten samengevat

Nog onvoldoende recente beoordelingen om samen te vatten.

Dit zeggen de gasten over Eetcafe De Parodie

nan1950
Uitstekend 19-08-2010
0 0
Afgelopen dinsdag heerlijk gegeten met mijn man bij De Parodie. De Italiaanse wijn, was prima. De keuze van het 3 gangenmenu met o.a Bouillabaisse was heerlijk. Leuke vlotte bediening. Kwaliteit prijs verhouding is oké. De Parodie is een aanrader. We komen zeker snel terug.
Alleseter13
Redelijk 14-08-2010
0 0
Afgelopen week hier gegeten en het eten is wel ok maar sijgt echt niet uit boven andere eetcafees. De tonijn was veel te droog en de lamskoteletten van mijn tafelgenoot waren erg vet en te lamg gegrild. De eigenaar is aardig maar ook wel erg verstrooid.
FvdWeide
Goed 08-08-2010
0 0
Heerlijk eetcafé met goed eten, vriendelijke bediening en fijne sfeer. Absoluut een aanrader.
AvE
Uitstekend 08-08-2010
0 0
Weer heerlijk gegeten in dit leuke tentje. Een goede aanwinst voor de wijk. Lekker eten, goede keuze, ook voor de wijn en een zeer enthousiaste en aardige gastheer. Elke drie maanden wisselt het menu, dat garandeert de terugkomst!
chocofan
Uitstekend 07-08-2010
0 0
Na de goede recencies op iens hier zelf ook wezen eten. En inderdaad heerlijk gegeten en een ontzettend vriendelijke eigenaar die duidelijk veel plezier heeft in zijn werk en de kaart met zorg heeft samengesteld. Wij komen hier zeker nog eens terug.

NB Bekijk alle meningen van Eetcafe De Parodie bij het Meningen tabje.

Beoordeel Eetcafe De Parodie zelf!

Je mening dient te gaan over Eetcafe De Parodie. De redactie van deze site behoudt zich het recht voor om niet terzake doende meningen te verwijderen. Hierbij worden onze huisregels gehanteerd.

Algemene indruk:
Slecht Matig Redelijk Goed Uitstekend