ActiviteitenCatering
KeukenInternationaal

24 oktober 2012

We hebben ons laten verrassen door de chef met het verrassingsmenu. We konden zelfs uitzonderingen of wensen aangeven, waaraan voldaan werd. Heerlijk gegeten, zeer aardige bediening, met recept van pastinaakpuree en teveel aan brownie in een verpakking de zaak verlaten na een gezellige avond. ,

Gegeten op: 24 oktober 2012.
Abel-Eline
Abel-Eline

22 oktober 2012

Uitstekend gegeten bij Zinin. Vooral de spareribs zijn een aanrader! Aardige bediening en een goede plek om met een (klein) kind te eten.

Gegeten op: 21 oktober 2012.
haarlemmer
haarlemmer

16 oktober 2012

Al meerdere keren hier gegeten, van de lunch- en dinerkaart. Heerlijk! Leuk team in de bediening en in het weekend kan je 's avonds rustig blijven zitten om de avond over te laten gaan in een gezellige stapavond! Top!

Gegeten op: 12 oktober 2012.
talletje28
talletje28
Proever in spe

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

7 mei 2011

lekker gegeten, goede prijs/kwaliteit. Menu overzichtelijk, leuke atmosfeer en attente bediening. Alleen de betaling duurde wat

edwin12
edwin12
Fijnproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

2 mei 2011

Voor ons de nieuwe vaste stek sinds het verval van onze vorige favoriet. Lekker gegeten, leuke en alerte bediening.

SanPat
SanPat

Schrijf zelf een recensie over Zinin Eten en Drinken

Schrijf hieronder je recensie over Zinin Eten en Drinken. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Zondag10:00 - 02:00