‘Kleur, variatie, creativiteit en vooral smaken die van je bord afspetteren!’ Jonge chef Jim de Jong gebruikt alleen ‘verse ingrediënten van topkwaliteit’. ‘Laat je vooral drie, vier of vijf gangen verrassen door het menu du chef’. De gerechten in dit restaurant zijn een goede weerspiegeling van het interieur: ‘gedurfd maar wel met stijl’. Op de muren van het ‘chamante decor’ is een ‘moderne interpretatie van Delfts Blauw terug te vinden’. Een leuk detail zijn de biologische wijnen op de wijnkaart. Echt een ‘aanwinst voor Katendrecht’.
Heerlijk gegeten en leuke bediening. Goede wijnen en een hele leuke uitstraling. Ik ben er gaan eten op aanraden van een vriendin en heb hier zeker geen spijt van!
Er zijn 2 nieuwe "sterrenkoks" begonnen bij De jonge De Jong (vanaf volgende week Dematroosenhetmeisje) en ik weet zeker dat zij binnenkort "3sterrenkoks" zijn!
Heerlijk gegeten, (4-gangen) met bijvoorbeeld zalig gefrituurde kalfshersentjes en een overheerlijke gesmoorde witlof.
Behalve het geweldige eten is de sfeer heel erg prettig en ontspannen, hele vriendelijke en attente bediening, je wordt de hele avond verwend.
Hier komen wij zeker vaker terug.
We waren hier op een koude woensdagavond. Voor het eerst want eerdere pogingen om te reserveren waren gestrand vanwege het feit dat dit restaurant vol of gesloten was. Maar nu dan eindelijk de kans om de verhalen te toetsen. Geweldig Genieten. Dat is wat ons is overkomen. Ik kan het niet anders zeggen. De dame die ons bediende was vrij nieuw in dit restaurant maar zeker geen onbekende in het vak. De keuken heeft ons de indruk gegeven dat het hun grootste wens was om ons helemaal blij te maken met bijzonder fijne gerechtjes. En indruk hebben ze gemaakt. Ieder bord een kleine smaakexplosie, prachtige combinaties, prachtig opgemaakt. Van 4 gangen zijn wij wel naar 5 gangen gegaan, gewoon omdat we niet wilden kiezen. Waarom geef ik dan een goed en geen uitstekend? Welnu, misschien was het een momentopname ik weet het niet, maar toen wij binnenkwamen zat één der dames de boekhouding te doen aan een tafel in het restaurant. Toen het wat drukker werd liet ze daar de boel de boel en deed ze haar taken in het restaurant zeker zo geweldig als de andere dame. Maar ik persoonlijk vind het niet prettig om op een avondje uit zo'n 'boekhoudtafel' te zien. Persoonlijk vind ik dat die kant van de zaak (van welke zaak dan ook) niet zichtbaar moet zijn voor de gasten. Maar nogmaals, misschien was het een momentopname. Ik weet het niet. Verder niets dan lof voor dit restaurant.
Een fijn restaurant om een avondje te gaan eten, mooi opgediend, heerlijke smaken, ook vegetarisch met lekkere wijnen erbij en niet te groot. Fijne bediening.
Met ons bedrijf exclusief bij De Jonge de Jong gegeten. Een groot succes! Er werd een overheerlijk 4-gangen diner geserveerd door een vriendelijke bediening. Met dieetwensen werd goed rekening gehouden, zodat iedereen tevreden weg ging. Om kort te gaan: absoluut een aanrader!