Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Heerlijke maaltijd (coquilles en steak), bier en wijn. Goede aanvulling met brood, friet en water. Komen zeker terug!
Enige tijd geleden heel lekker gegeten bij dit restaurant tegen een redelijke prijs. Wel erg lang moeten wachten op het eten. Ik zou het eten direct aanbevelen; dat was bovengemiddeld.
Voor de tweede keer hier; helaas viel het nu tegen. Kunnen blijkbaar enige drukte niet aan; daardoor ging er nogal wat mis. Bovendien ook 2 grote luidruchtige gezelschappen in de zaak. Kwaliteit eten redelijk tot goed. Bediening putte zich uit in verontschuldigingen.
Heerlijk gegeten. Voorafje, hoofdmaaltijd en desert waren voortreffelijk. De bediening is vriendelijk, zeer adekwaat (geen tekort aan aandacht) en op de juiste wijze informeel. er worden wijnen geserveerd die er mogen zijn. Ik had een voortreffelijke Viognier. De prijs- kwaliteit verhouding is uitstekend. Gezellige entourage. Aanrader!