Zeer fijne ambiance. Uitstekende en vriendelijke bediening. Uitgebreide kaart. Reserveren in het weekend is aan te bevelen.
Minpunt is de garderobe, hier kan zeker een kapstok bij geplaatst worden, het is nu erg moeilijk om je jas terug te vinden.
We hebben hier op 7 mei heerlijk gedineerd: de typisch Italiaanse gerechten (pizza bv) en visgerechten. Het was verrukkelijk! De porties waren zeer groot. De bediening was zeer attent en heel snel. Alles was goed heet. De tafel was groot en gedekt met textiel. Kortom: grote keuze; perfecte, snelle bediening; grote porties; Italiaanse sfeer; het eten, de wijn en de koffie waren heerlijk: een absolute aanrader!
half januari 2010 gegeten.
Een goed Italiaans restaurant waar men echte verse producten maakt en gebruikt. Eindelijk eens een echte Italiaan in Mijdrecht. Ik zou een ieder willen aanraden daar eens te gaan proeven en dan te ontdekken dat het echt lekker en goed is.
de bediending is wat onwennig, maar wel vol overgave.
Advies: laat de menukaart eens door een echte Nederlander vertalen in het Nederlands. Nu staat deze helemaal vol met krom Nederlands.