Zocher over zichzelf

Zocher is een gezellige kleine zaak tegenover de Stadsschouwburg Utrecht en heeft liefde voor de klassieke Frans-Mediterrane keuken en een uitgebreide keuze aan wijnen op glas. Wij zijn niet van de toefjes, de ditjes en datjes, maar van gewoon eerlijk, goed klaargemaakt eten. Wij bezorgen u graag een plezierige avond vóór uw theaterbezoek of als u gewoon eens in de watten wilt worden gelegd.

104 recensies

1 2 3 4 ... 11 ouder »

7 juni 2013

Leuk ingerichte brasserie vlak bij de stadsschouwburg. Het eten was prima, maar niet zodanig als we op basis van de erg positieve reacties op Iens hadden verwacht. Met de veel geroemde kippetjes was niets mis, gewoon lekker, maar net als de lamsprocureur ook niet heel speciaal. De jus overheerste de smaken van de groente wat te veel.

Mooie selectie smaakvolle kazen na en ook niet onvermeld mag de leuke selectie whisk(e)y om de avond mee af te sluiten blijven.

We aten hier met 4 personen op een extreem rustige avond, de service was prima, ondanks dat onze bediende in haar eentje liep. Het was dan natuurlijk ook prima te belopen.

Gegeten op: 6 juni 2013.

1 juni 2013

Voor een voorstelling in de Schouwburg hadden we om 6 uur geboekt bij deze brasserie. Gezellige inrichting, knus en leuke open keuken. De Siciliaanse wijn was lekker fris en fruitig en een opvallend zuurtje. Ik at lamsprocureur; die was mals op bedje van venkel en wortel. Verder was t bord een beetje kaal; de gegrillde roseval-aardappeltjes ontbraken. Mijn tafelgenoot at Bouillabaisse: de versie van Zocher was wat minder rijk gevuld dan beloofd.

Toe bestelden we de crème brulee, zonder ijs. Smaakte zacht-romig en naar vanille. Vrouw die ons bediende was vooral bezig met collega inwerken en niet echt attent naar onze tafel. Na het afrekenen ontdekten we dat voor dessert toch volle mep werd gerekend; wat een afknapper.

Gegeten op: 31 mei 2013.
mariabt
mariabt
Meesterproever

17 mei 2013

Inmiddels is Zocher een van mijn vaste adressen geworden. Doordat de menukaart regelmatig aan de seizoenen aangepast wordt, blijft het eten hier afwisselend. Van verse asperges tot entrecote, alles wordt met evenveel zorg bereid. De prijs-kwaliteit verhouding vind ik dan ook uitmuntend, heerlijk om eens echt goed te eten voor tegen een betaalbare prijs. En voor de echte chocoholics: probeer het warme chocoladetoetje eens, succes gegarandeerd!

Gegeten op: 9 mei 2013.
-Madeleine-
-Madeleine-

13 mei 2013

Veruit één van de beste restaurants in Utrecht. Leuke sfeervolle tent met lekker eten en een fantastische bediening. De open keuken versterkt het intieme karakter van de ruimte. Een echte aanrader zijn de biologische kip van het spit en de creme brulee. En daar hoort natuurlijk een lekker glaasje wijn bij. Goede prijs kwaliteit verhouding. Een absolute aanrader om binnenkort eens te gaan eten. Ik kijk alweer uit naar het volgende bezoek want ik kom hier met regelmaat.

Gegeten op: 10 mei 2013.
-Alex-
-Alex-

21 april 2013

Eergisteren na lange tijd weer een keer bij Zocher gegeten. Het eten was weer ouderwets lekker. Je kan echt zien dat hier met liefde wordt gekookt. Heel verzorgd en alles dagvers. Ook de bediening is zeer prettig. Attent en verstand van zaken waardoor wij lekkere wijnen hebben gedronken bij onze gerechten. De kip van het spit met een glaasje Gewurtzraminer was echt een goede tip. Het is hier altijd druk maar dat merk je niet aan de kwaliteit van de gerechten of de service. Kortom weer een topavond gehad! Zocherteam: bedankt weer en tot snel!

Gegeten op: 19 april 2013.
Rosa75
Rosa75

14 april 2013

Afgelopen vrijdag heel gezellig en lekker bij zocher gegeten samen met een vriendin.Onze vraag aan de chef was of hij voor ons steak tartaar kon maken als voorafje dat was geen probleem.de smaak was heerlijk en kersvers.als hoofdgerecht aten wij gambas wederom prima van smaak.creme brulee als dessert ook weer heerlijk van smaak.op het terras onder de warmte lampen een sigaretje met een heerlijke koffie van peeze.later op de avond voegde mijn man en zoon aan en toen hebben wij nog even een afzakkertje aan de bar gedronken samen met nog wat andere gasten.kortom een heerlijke en gezellige avond gehad.

Gegeten op: 12 april 2013.
carolien030
carolien030

17 februari 2013

Heerlijk gegeten, de steak tartare (door veel restaurants verpest) was fantastisch. De bediening liet wat steekjes vallen (verkeerd gerecht geserveerd) maar corrigeerde dat op een elegante manier. Leuk dat er een aantal tafeltjes in de keuken staan.

Gegeten op: 8 februari 2013.
marie9
marie9
Meesterproever

17 februari 2013

We hebben hier vanavond heel lekker gegeten. Hele leuke bediening ook., kon veel uitleggen over de wijnen en combineerden heel goed met de gerechten. Vooraf de salade zocher gegeten, heerlijke ham en de kaas matchte goed. Daarna een mooi gebraden kip. Al met al top avond gehad. Tot de volgende keer.

14 februari 2013

Vanavond weer heerlijk gegeten bij Brasserie Zocher. De locatie is zeer sfeervol en het eten is er erg goed. Probeer de kip, de lekkerste van Utrecht!

De bediening is vlot en vriendelijk. Ervaar het zelf. Tot een volgende keer!

RW
RW
Proever

10 februari 2013

Mijn vriend en ik zijn ontzettend enthousiast over dit sfeervolle restaurant. De bediening doet haar uiterste best om het de klant zo aangenaam mogelijk te maken. Daarnaast ziet het restaurant er verzorgd uit. Het eten was heerlijk! We hadden gekozen voor een piepkuiken op Zocherse wijze en een Antwerps stoofpotje. Beide gerechten waren heerlijk gekruid en op een eigen wijze bereid. Een echte aanrader dus!

Gegeten op: 9 februari 2013.
Utrecht123
Utrecht123

1 2 3 4 ... 11 ouder »

Schrijf zelf een recensie over Zocher

Ik heb hier gegeten tijdens de IENS DinerDagen
DinerDagen Reserveer nu DinerDagen powered by Powered by MasterCard