KeukenInternationaal

Lukas1507 Lukas1507 23 januari 2012

Heerlijk gegeten. Bijzonder luxe opmaak. Mijn hertenbiefstuk was te doorbakken. Vervolgens komt de chef naar onze tafel met een nieuw bord, en kreeg ik een gratis koffie. Zeer klantvriendelijk! Hier kunnen een hoop zaken nog van leren. De chardonney uit 2007 is een echte aanrader en mooi geprijst.

Verdoyer Verdoyer 21 januari 2012

Op een dinsdagavond kwam ik langsgelopen en het restaurant zat vol. Een goed teken leek me, dus op vrijdag zijn we hier gaan eten. Ik snap nu waarom het er op dinsdag al vol zat. Wat heerlijk zeg!!! Ontzettend lekkere en mooi opgemaakte gerechten, goede en kundige bediening, echt een top-avond! Op een drukke avond is het wel wat lawaaiig, maar niet zo erg dat ik mijn tafelgenoot niet meer kon verstaan. Ik kom zeker nog eens terug en zal dit restaurant absoluut aanraden bij vrienden/bekenden.

imkevstraten imkevstraten 14 januari 2012

Om te beginnen de keuken! SUBLIEM! Geef die kok een baan in een echt restaurant! De bediening is waardeloos. Ze schelden je niet uit en zijn niet onbeschoft maar ze stralen iets uit waar zoveel mensen in de horeca last van hebben. "had ik mijn hbo/uni maar afgemaakt" Nu staan ze daar tot laat in de avond te balen en proberen het te verbloemen met een vlotte babbel. Maar maakt dat STRAKS slecht? Nee, wat ik al zei de keuken is prima alleen daarvoor kan je al gaan. De prijs is aan de hoge kant maar als je een keer lekker wilt eten moet je gewoon gaan! Als je daarna voor een borrel naar Oudaen gaat heb je een leuke avond!

MichieldeV MichieldeV 30 december 2011

Gisteren hier gegeten met mijn vriendin. We kwamen onverwachts langs Straks en we kregen binnen 5 minuten een gezellig tafeltje. De bediening was professioneel, snel en accuraat.

Het enige minpuntje wat ik kon ontdekken was het fluitje dat doodsloeg omdat het glas niet gespoeld werd voor het tappen.

Het eten was super! Als voorgerecht een heerlijke selectie van charcuterie.
Als hoofdgerecht de ravioli met gerookte bospaddenstoelen en een Hertenbiefstuk.

Beide gerechten waren van goede kwaliteit en het bord was mooi opgemaakt. Het was precies genoeg voor ons.

De bediening gaf goede wijnadviezen bij het eten, uitleg bij de kaart en het eten.

Wij komen zeker vaker terug naar Straks!

A3nn001 A3nn001 27 november 2011

Zaterdagmiddag geluncht. Straks doet z'n naam eer aan. We hadden onze bestelling om 13.00 uur doorgegeven en om 14.10 kregen we na 2x vragen of ze ons niet vergeten waren onze wrap met zalm en brood met kaaskroketjes. Deze waren lekker. We hadden het idee dat er veel te weinig personeel was in de keuken en ook in de bediening. Er zaten meerdere gasten verontrust om zich heen te kijken of ze nog iets kregen. Eten is goed. Bediening slecht.

Geef zelf je mening over Restaurant & Bar Straks

Maandagvan 17:00 tot 0:00 Geen lunch
Dinsdagvan 17:00 tot 0:00 Geen lunch
Woensdagvan 17:00 tot 0:00 Geen lunch
Donderdagvan 17:00 tot 1:00 Geen lunch
Vrijdagvan 17:00 tot 1:00 Geen lunch
Zondagvan 17:00 tot 0:00 Geen lunch

Meld dit restaurant als gesloten