7.5
7.1
8.3

KeukenBbq, Grill

In dit industriële pand begint de avond met gerechten die veelal van de grill komen. ‘Er staat genoeg vis en vega’ op het menu, maar de bijzondere rundvleessoorten zijn duidelijk de eye catchers op de kaart. Dry aged rib eye van het Black Angus-ras, lady steak van het MRIJ-rund en zelfs exclusieve steaks van Gyu San runderen uit Nieuw-Zeeland. ‘Het is echt feesten geblazen!’ En na het eten gaat het feest gewoon door in deze Amsterdamse hot spot. Onder het genot van ‘fijne wijn van de uitgebreide kaart’ luister je regelmatig naar live muziek en op vrijdag en zaterdag kan er zelfs gedanst worden.

punisher punisher 23 januari 2012

Was recommended by friends a while back was not sure because i was given mixed reviews ate with my wife food not bad but also not memorable. If they paid more attention to the food and service and not put all there emphasis in the smoke and mirrors of a some what chique surroundings they would fare alot better.

Steurtje Steurtje 7 januari 2012

Super mooi pand, mooi van binnen en gaaf ingericht (goede rookruimte ook). Goede ontvangst, (daarna kostte het wel wat moeite personeel aan de tafel te krijgen) vragen om kaart, vragen om te bestellen etc. Eten is prima (als je van vlees houdt, echte biefstukken kaart) welliswaar was ons bord een kaal bord, biefstuk (lauw/koud) met klein bakje saus en geen garnituur, alles extra los te bestellen daardoor redelijk kostbaar. Mini bakjes mayo bij de (lekkere) huisgemaakte frietjes.

Esje17 Esje17 13 december 2011

Ligt het aan mij of is de kwaliteit van het vlees (côte de boeuf) minder geworden? Was ooit hemels lekker en nu - afgelopen vrijdag - redelijk maar zeker niet zo hemels als voorheen. Beetje taai zelfs. En kan iemand alsjeblieft het geluid van de muziek iets zachter zetten?

MartijnVanDiem MartijnVanDiem 8 december 2011

Een aanwinst voor Oost! Het pand (écht een oud pompstation) heeft een indrukwekkend hoog plafond. Eten kan beneden of aan een van de tafeltjes op de balustrade. De bediening is misschien wat gestrest en gehaast maar wel erg vriendelijk.

Het eten was erg smakelijk (hoewel de borden wel iets beter belegd mogen worden). De wijnen: uitstekend!

brains4u brains4u 29 november 2011

Hier heerlijk gegeten. Het is wel heel erg masaal. Tafels staan erg dicht op elkaar. Bediening is nogal gehaast. Als je dat allemaal niet erg vindt kun je hier lekker eten en heb je een leuke avond.

Geef zelf je mening over Pompstation