Ruim doch intiem, klassiek en toch modern, dat is het restaurant van Panama*. Het restaurant is zeven dagen per week geopend voor lunch, borrel en diner.De mediteriaanse menukaart biedt voor ieder wat wils. Zodra de zon schijnt kan men heerlijk vertoeven op het zonnige terras.In het weekend eerst lekker dineren en daarna gratis door naar de club, het is allemaal mogelijk met het Dine & Dance menu
Afgelopen dinsdag heerlijk gegeten bij Panama. Leuke uitgebreide menukaart met prachtige gerechten vor weinig geld. Er was live muziek aanwezig voor een topsfeer! echt heel leuk!
Heb vandaag voordat we naar het concert van Maria Catalina gingen heerlijk op het terras van Panama gegeten. Het terrasmenu is een aanrader, lekker royale salade met een zomers dessert. Een zeer geslaagde avond uit!
In de namiddag lekker gelounched buiten in het zonnetje!
Heerlijk gegeten in de avond! Vriendelijk personeel met geweldig live gezongen muziek! Goede ambiance en een memorabele avond gehad! Geert
Wij hadden een romantisch/gezellig avondje voor ogen, maar daar is uiteindelijk het tegenovergestelde van gekomen. De muziek uit de keuken was nog harder te horen dan de muziek in het restaurant, waardoor er gewoon geen fijne sfeer hing. En de bediening was zo slecht dat je daar zeker nooit meer terug wil komen. Een wat dikkere meneer liep daar heel nonchalant onze tafel leeg te ruimen terwijl we niet eens klaar waren, en de rode wijn werd bijna in ons glas waar witte wijn in heeft gezeten. Wij hebben evengoed een leuke avond gehad, maar dat kwam niet door deze tent.
we hebben hier gisteren voor het eerst gegeten op aanraden van vrienden die op ijburg wonen en hier vaker komen en ik heb echt genoten. Een leuke zaak, waar echt veel te doen is. Het eten was prima en het gebouw is erg indrukwekkend.