KeukenFrans, Internationaal & Vis
Bijzondere kenmerken topper

14vdwesten 14vdwesten 3 mei 2012

Ik kom altijd graag bij Sparkling, het informele spreekt me aan in combinatie met de uitstekende kwaliteit! Super kok, het eten is constant omdat er (volgens ons) maar 1 kok is! tot de volgende keer!

Mask38 Mask38 29 maart 2012

Heerlijk gegeten in een vriendelijke ambiance. Zeer attente gastvrouw, de gastheer was misschien iets te informeel. Over het interieur is al veel gezegd. Maar het gaat om het eten. Bij een glas Cava heerlijk brood met tapenade, olijfolie, parmezaan en balsamico. Als voorgerecht poulet noir, gekarmeliseerde witlof, chorizo, frisee en truffelmayonaise. Verrassende combinatie van smaken, een stevig voorgerecht. Daarna een heerlijke ossenhaas met steak tartaar, rosti, boleten en ganzenlever. Een echt klassieke steak tartaar met er bovenop een rauw kwarteleitje, verrukkelijk! De wijn was goed gekozen, het water werd telkens bijgevuld. Sparkling is een schitterende ster aan het Utrechts culinaire firmament!

lusan lusan 16 maart 2012

Zeer goed gegeten in dit restaurant. De menukaart is verrassend goed en origineel samengesteld. Het eten is met zorg bereid en de smaken zijn echt goddelijk! Ook de borden zijn erg mooi opgemaakt en de bediening absoluut vriendelijk. Een absolute aanrader dit.
Zodra wij weer in de buurt van Utrecht zijn, en dit is gelukkig binnenkort weer het geval, is dit voor ons 'the place to be' om weer een lekker hapje te gaan eten. Kijken er nu al naar uit!

Mark_020 Mark_020 13 maart 2012

Eten is prima, nette en vriendelijke bediening. Interieur is nogal oubollig en daar moet je dus wel even doorheen kijken. De Voorstraat zelf is ook niet heel fris.

laurensh laurensh 21 februari 2012

Goed restaurant met ontspannen bediening. Lekker compacte kaart met leuke recepten en prima wijnen. Verwacht geen ober in gilet of chique uitstraling. Goed eten voor een leuke prijs. Aanrader!

Geef zelf je mening over Sparkling

MaandagGesloten
Dinsdagvan 17:00 tot 22:00