| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
sabine5 21 mei 2012 | |
Prima sfeer en vriendelijke bediening, maar het eten viel behoorlijk tegen. Slecht van smaak, slecht qua combinatie en opmaak. Jammer, want op alle andere vlakken een gezellige tent. |
Evelien_72 30 januari 2012 | |
Een prettig ingerichte en ruimte eetgelegenheid, ook op de zondagavond open. De kaart is redelijk gevarieerd, er zijn ook wat vegetarische gerechten opgenomen. De bediening was erg vriendelijk, maar wel slordig. Brood vooraf was prima. De hamburger ook, maar een stuk minder gebakken dan opgegeven. De prijs/kwaliteit is prima. |
preuverij 21 september 2011 | |
Hadden hoofdgerecht gekozen met warme groenten en geb. aardappelen, kregen één lepeltje rode kool, welke vreselijk oud was, en één peultje en één worteltje. Toen we vroegen waar de warme groente bleef werd ons vertelt dat hun het meer zagen als garnering erbij. De hartige Quiche was droog smakeloos.Had volgens mij al maanden in de diepvries gezeten. Mijn man mocht wat anders uitzoeken, hij had er schoon genoeg van, hoefde niet meer werdt wel op de rekening gezet. Bediening slecht, er kwamen wel 4 verschillende mensen aan onze tafel. Kregen ook nog eens patat i.p.v. de bestelde aardappelen. werdt wel gecorrigeerd na klacht. Uiteindelijk de quiche niet betaald. Kortom we gaan hier niet weer naar toe. Ik zeur niet gauw maar vondt dit toch nodig om te melden. Hoofdgerechten waren 12,50 euro. Ik had kipfilét welke wel goed was. |
baas1 18 juli 2011 | |
Leuke inrichting.Eten is uitstekend, Vriendelijk personeel. gezellige sfeer.
Smul2009 10 juni 2011 | |
Lekker gegeten. Leuke inrichting. Vriendelijk personeel. Goede prijs - kwaliteit verhouding en een leuke kaart. Het enige minpunt was dat de tafel waaran we zaten aan een kant een bank had en aan de andere kant een barkruk, waar je echt niet lekker op kon zitten. |
Geef zelf je mening over De Buuren