Bij Tholen is geopend voor koffie, lunch en diner van dinsdag tot en met zondag (op zondag alleen diner). We zijn een moderne brasserie met gerechten die we zelf lekker vinden. Ondertussen zijn we al bekend om onze goede prijs/kwaliteitverhouding.
We schenken alle wijnen per glas. Voor meer info: www.bijtholen.nl.
Bij Tholen: gezellig op elk moment van de dag!
Neem de moeite om een klein stukje het centrum uit te wandelen; je krijgt er geen spijt van. De kaart van deze brasserie is vrij simpel maar tegelijkertijd heel aantrekkelijk. Alles wordt ontzettend goed klaargemaakt en dat voor een eerlijke prijs. Fijn is ook de huiselijke sfeer en de enthousiaste eigenaar die graag zijn kennis over wijnen deelt. Zeker een aanwinst voor culinair Haarlem!
Met culinaire vrienden hebben we gisteravond een prima avond beleefd! Gastvrij ontvangen, een gemoedelijke sfeer en prima eten. Met zorg bereid met verse ingredienten. Chapeau!
Met de dinerjaarkaart op zak zijn we terechtgekomen bij dit restaurant voor een lunch. We hebben er ruim 2 uur doorgebracht en genoten van de meer dan heerlijke salade. Een glas goede Chardonnay smaakte naar nog meer van hetzelfde! Goede koffie als afsluiter waarbij een stukje roombotertaart (?) van het huis onze lunch vervolgmaakte. Beslist voor herhaling vatbaar en dan gaan we voor het diner. O ja, een terras is in de maak dus als de zon ooit weer gaat schijnen geniet dan Bij Tholen!
Nu een aantal keer gegeten bij dit fijne restaurant, steeds met wisselende gezelschappen.
Ik word er blij van! Bediening is enthousiast, het eten is altijd goed en ook de wijnen zijn erg fijn!
24 maart deelgenomen aan een wijnproeverij. Aan een gezellige tafel werden we professioneel en enthousiast geïnformeerd over de technieken van het proeven en de eigenschappen van wijn. Daarna hebben we 4 witte en 4 rode wijnen geproefd, verschillend van smaak en karakter, elkaars ervaringen en impressies over de wijn delend. Het geheel werd afgesloten met enkele lekkere hapjes, waarbij de wijn tot zijn recht kwam. Een aangename ervaring, een aanrader.
Bij Tholen beschikt over een gevarieerde kaart en wijnkaart. De gerechten die we gegeten hebben waren goed verzorgd, smakelijk en goed in proportie. Fijn is ook dat allen beschikbare wijnen per glas te bestellen zijn. Zo kun je eenvoudig bij elk gerecht een passende wijn kiezen. De suggesties die daarvoor gegeven worden zijn goed.
Toch hebben we geen uitstekend gegeven. Dit komt omdat Bij Tholen op het gebied van gastvrijheid nog wel wat vorderingen maken kan. Dit heeft géén betrekking op de bediening. Die was hooguit wat onervaren, maar charmant. Het heeft betrekking op de gastheer die emotieloos zijn werk doet en zijn ongenoegen bij gebruik van creditcard niet onder stoelen of banken steekt. De betreffende heer moet zich realiseren dat de klant gelijk heeft, zelfs al heeft hij het niet.