Reserveer nu
360 ° panorama
Café Toko over zichzelf

Cafe Toko de place to be waar je de intimiteit en gezelligheid van een bruine kroeg aantreft in een modern jasje. Een zeer geschikte plek voor borrels, feestjes en partijen vanwege haar goede ligging, bereikbaarheid en sfeerbeeld. Bij ons kunt u ongekunsteld maar lekker eten. Naast onze diners hebben we ook heerlijke snacks en cocktails. Kom snel een keer proeven!

1 2 ouder »

Liekee Liekee 31 januari 2012

Hier gegeten een paar weken terug met groupon. Het eten was opzich prima, niet meer en niet minder dan wat er op het menu stond. Service daarentegen minder. hele week proberen te bellen om een reservering te maken wat niet lukte. Kregen we eindelijk iemand te pakken werd er ook nog moeilijk gedaan. Toen we binnen kwamen was er slechts 1 andere tafel. Weinig sfeer naar mijn mening.

SasjeB SasjeB 29 december 2011

Via Groupon aan het begin van de maand hier gegeten. Wij wisten van te voren wat we kregen en alhoewel het nagerecht anders was hebben wij heerlijk gegeten. Het menu was carpacio sate met salade en friet en als nagerecht huisgemaakte bosvruchtenijs met rode vruchten. De bediening was vriendelijk en attent , de gerechten smaakvol. Het is een klein , strak ingericht restaurant wat zich uitstekend leent voor een simpele goed bereide hap.

mex mex 29 september 2011

heb hier nu voor de 2e keer gegeten in een half jaar. het is echt een super eetcafe, kwaliteit/prijs is uitstekend. de biefstuk is heerlijk mals en de frites zijn heerlijk.

truusjepluis truusjepluis 19 september 2011

Een tijdje geleden hier via Groupon gegeten en het was al met al een beetje vreemd. De biefstuk was wel lekker maar de "verrassingsborrelhapjes" waren hele bleke bitterballen. Het café is best strak en stoer ingericht maar de achtergrondmuziek deed een beetje denken aan Sky Radio, wat ook wel weer grappig was. Personeel is vriendelijk maar niet erg geinteresseerd.

Voorproever10 Voorproever10 13 augustus 2011

Gedineerd met Groupon bon. Een vriendelijk welkom en vriendelijke bediening. Uitstekende Hollandse biefstuk precies zo gebakken als besteld. Daarbij prima knapperige frietjes en een goede salade. Zonder vragen mayonnaise erbij. De bestelde biertjes waren goed getapt en niet zoals in veel cafe/restaurants meer schuim dan bier. De borrelhapjes vooraf waren echter wel aan de magere kant.

Hans2439 Hans2439 6 augustus 2011

Heerlijk gegeten, beperkte kaart, gerechten heerlijk smakelijk, leuke attente bediening...

Wij waren met 2 personen lekker aan het rondneuzen in de Pijp en hadden om 18:00 uur gereserveerd bij Cafë Toko. We waren iets te vroeg en mochten buiten op het smalle terras een drankje genieten. Aan de ene kant helaas want je kijkt tegen de marktkramen van de Albert Cuijp aan, aan de andere kant levert dat wel een heerlijk schouwspel...

Ondanks het prachtige weer besloten we om rustig te kunnen eten toch maar naar binnen te gaan. De gerechten (wij hadden de biefstuk en de saté) werden snel geserveerd met friet en een mooie salade. Helaas was er geen echte keuze uit nagerechten maar er was wel Ben & Jerry's ijs. Kortom voor een lekkere en recht-toe-recht-aan maaltijd, zeker een aanbeveling...

ivaan ivaan 30 juli 2011

Heerlijke biefstuk gegeten,zeer vriendelijke bediening en ze hebben er ook nog lekkere cocktails!

Eerlijkiseerlijk Eerlijkiseerlijk 27 juli 2011

Ben het eens met vorige schrijvers. 27-07-11 geweest middels Groupon voucher. Een echt PRIMA biefstuk gekregen!! Friet en wat salade. Eenvoud kan ook gewoon goed zijn!! Huiswijn (droog wit) ook prima. Voor een eenvoudige maaltijd zonder kapsones? Een aanrader!! Leuk in combinatie met een bezoek aan de Albert Cuyp markt.

Shabba Shabba 5 juni 2011

goed verzorgt en zeer attente bediening de biefstuk was super

Hessel Hessel 24 maart 2011

Lekkere biefstuk. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Vriendelijk bediening.

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Café Toko