KeukenInternationaal

HeleenA HeleenA 22 februari 2012

Vanavond (weer) heerlijk gegeten bij Settler's. Prima eten, vriendelijke bediening. Speciaal voor de kinderen verse tong vissticks. Zo werd uiteten voor groot en klein een feest!

pieterjan10 pieterjan10 26 december 2011

Als regelmatige eter bij Settlers ook voor de kerst gereserveerd. Er waren 2 4 gangen menu's een vis en vleesmenu en er kon onderling gewisseld worden. We kozen voor het vleesmenu en dit begon met een lekkere lauwwarme capacio op een bedje van sla met geroosterde sandwiche met een lekkere bite van olijfolie. Het tussengerecht was een klein kopje soep van geroosterde paprika's. Hoofdferecht een malse tournedos met aardappel/groentetaartje en wat onduidelijke wel smakelijke toebehorens Ook werd er nog wat te grote en niet al te gare frites met mayo en wat salade erbij geserveerd. Dessert was een bollrtje ijs een glaasje cointreau met room en een gebakjevan cake met marsepijn van passievrucht. We hadden gekozen voor een lekker flesje huiswijn. Menu koste maar 45,00 euro.
Als regelmatige eter hier hadden we meer culinaire verrassingen verwacht van een kerstmenu. Het was niet kerstmenuwaardig en de smaken waren vlak. De verschillende gangen waren dan wel normaal goede porties maar het YES gevoel ontbrak volledig. Waarom geen wildmenu? Het is een voorbeeld van hinken op 2 gedachten of een niet te creatieve kok? Of je bepaald de prijs 25 euro per couvert hoger en maak er wel wat verrassends van of je maakt geen kerstmenu en laat de gast gewoon uit de goede kaart kiezen en daar is bij Settlers niets mis mee. Maar dit jaar waren de keuzes niet goed en ontbrak de creativiteit welke gasten verwachten met een kerstmenu. Jammer!

lucindaenjayden lucindaenjayden 9 december 2011

Werkelijk geweldig!!
super bediening, het eten is voortreffelijk!
Het interieur zeer smaakvol. Wij komen zeer zeker terug!
Ga zo door

Martin43 Martin43 8 november 2011

Wat een service! Exceptioneel!!! We zijn 2 november met onze kinderen (2 kids van 8 en 9 jaar) wezen dineren en we werden van start tot finish helemaal verwend. Een uitstekende sfeer, heerlijk eten en uitmuntende service maakte deze avond onvergetelijk. We komen zeker regelmatig terug!

pieterjan10 pieterjan10 28 oktober 2011

22 oktober weer eens lekker gegeten. Verrassend de eendebout, gegaard in ganzevet en die was supermals.
Ja de voorgerechten en nagerechten zijn allemaal zo top dat je daar altijd een moeilijke keuze uit kan maken.
Heerlijke huiswijn en prima service maken het plaatje compleet.
Gelijk maar voor de kerst gereserveerd!

Geef zelf je mening over restaurant en lounge Settlers