1 2 ouder »

dehaasjes dehaasjes 26 februari 2012

Genoten van een heel mooi en gezellig restaurant met (boven) een huiskamersfeer. Prima 3-gangendiner, heerlijke huiswijn. We kwamen speciaal laat vanwege de aangekondigde live muziek (half 10). Helaas begonnen deze pas om kwart over tien. Daarmee sneden ze zich zelf in de vingers, want de meeste gasten waren toen al vertrokken. Wij vinden 't vrij arrogant om zo laat te beginnen maar daarvoor in de plaats eerst rustig met elkaar te eten en te drinken. Dat was jammer, maar we zaten er verder zeer op ons gemak. Bijzonder aardige medewerksters.

jariaans jariaans 26 januari 2012

Vorig weekend hier geweest voor de lunch. Sfeer was gezellig, de geitenkaas salade qua smaak prima, maar de portie was zeker de 13 euro niet waard. Hamburger was prima, helaas waren de frieten lang niet zo lekker als ze eruit zagen. In delft kun je dezelfde gerechten zeker beter krijgen als je kijkt naar de prijs-kwaliteit verhouding.

ToniIppel ToniIppel 17 december 2011

Gisteren met 4 personen heerlijk gegeten, de smaak was uitstekend, de presentatie was goed en de bediening was top, klantvriendelijk gericht personeel. Ik (wij) kom zeker nog eens terug.

MrLecter MrLecter 27 oktober 2011

Creativiteit is ver te zoeken bij dit restuarant. De opmaak van de borden is ongeacht het keuze van het gerecht hetzelfde. Daarnaast is gedeeltes van het gerecht koud, wat warm hoort te zijn en ook niet gaar. Tot slot laat ook de bediening nog eens te wensen over: ondanks dat we nog de enige waren in het restaurant, het was trouwens rond 2);00, vonden de koks en serverders het belangrijker met elkaar te blijven praten ipv ons de kaart aan te bieden voor een eventueel toetje.

floris-eter floris-eter 21 juli 2011

heeel lekker eten! ik nam de pannenkoek appel-spek en het was echt heel lekker. Mijn oma vond het (net als ik) de lekkerste pannenkoek in heel haar leven! (en zei is oud)

Jopie_en_Truus Jopie_en_Truus 25 juni 2011

Vandaag wezen eten. Vooraf aangegeven dat we met 2 zwangere vrouwen kwamen eten. Er was in het grouponmenu geen rekening gehouden met de zwangeren, dus er bleven weinig gerechten over waaruit zij konden kiezen. Eén persoon van ons gezelschap wilde vanwege speciale dieeteisen graag een ander sausje bij de biefstuk en verder de biefstuk graag doorbakken. De biefstuk werd toch met de verkeerde saus geserveerd. De andere 3 mensen hadden wel al hun hoofdgerechten en het duurde vervolgens minstens 30 minuten tot de serveerster ons zag kijken en naar de keuken rende om te kijken waar de biefstuk bleef. De anderen waren inmiddels al klaar. Toen de biefstuk eindelijk werd gebracht, was het vlees te rood en was er geen saus. Weer terug gestuurd en toen kwam het 10 min later weer zonder saus. De andere 3 gerechten waren wel aardig, maar de aardappeltjes waren niet erg goed. Uiteindelijk kreeg één van ons ook nog het verkeerde toetje. Na er wat van te hebben gezegd, werden er 4 drankjes van de rekening gehaald. Op zich aardig, maar gezien de fouten had het gebaar groter kunnen zijn.

tabitha1 tabitha1 25 juni 2011

Hier met bon van groupon gegeten. Vooraf vers brood met een lekkere tapenade, daarna biefstuk die perfect was gebakken en een heerlijke rodewijnsaus erbij, toetje cheesetaart..die vonden we niet zo lekker, erg zoute bodem. Bediening is heel vriendelijk.

aafke123 aafke123 14 juni 2011

Gebruik gemaakt van een Groupon 3gangenmenu-voucher. Reservering, bediening en eten prima. Lekker op terras gezeten (terrasverwarming) met leuk uitzicht op Delfts Grote Markt.

MCWA MCWA 18 april 2011

Het eten is prima hier in het Konings Huys en de bediening is vriendelijk. We hadden het 3-gangen menu en een lekkere frisse witte huiswijn. Ik vond het interieur niet zo bijzonder maar we hebben het nagerecht en de koffie buiten op het terras onder de terrasverwarmer genuttigd, en dan zit je op bijna op het mooiste plekje in Delft op de markt met uitzicht op de toren.

Elly65 Elly65 11 april 2011

Via een voucher van Groupon hebben wij een heerlijk 3 gangen keuze menu gegeten.
Het was voortreffelijk met heerlijke warme broodjes met tappenade en koffie toe.
Bediening was erg goed en vriendelijk.
Voor herhaling vatbaar.

1 2 ouder »