Sumo is een Japans restaurant met een All you can eat concept waarbij u heerlijk onbeperkt kunt genieten van de Japanse sushi en grill gerechten voor een vaste prijs!
Ik heb nu ongeveer 10 keer bij Sumo gegeten en dacht, nu schrijf ik iets op iens want meestal doen mensen dat alleen als ze iets te klagen hebben, ik niet!! Voor de prijs die je betaald krijg je vers, heerlijk eten, de bediening is snel en er is genoeg keuze en aanbod!! Ik blijf er komen!!
L.S,
Woensdag avond bij u gegeten,sashi mix te dik gesneden kwaliteit goed.
Ma-Wo diner staat op de rekening houd in voor mij als eenling 2 stokjes slecht lamsvlees.
Een soepje goed,en een klein beetje fruit maar voor 25.50 euro flink aangepakt.
Totaal afgerekend 42.50 met sake mee.
Weet wat u als excuus gaat aan voeren,je kan toch meer bestellen,maar als een persoon is dat te.
Vriendelijke groet,R.Bouquet.
Qua eten was het best goed, veel keuze, vers en alles voor een vaste prijs. De service daarentegen was niet helemaal wat ik van een restaurant verwacht. Een soort robots die alles maar op tafel kwakken, weinig tot geen communicatie ook niet bij ontvangst. sommige spreken/verstaan geen Nederlands. En wat ik echt het ergste vond was de druk waarmee ze je duidelijk maken dat je de tafel vrij moet maken voor de volgende gasten. Je wordt hier dus letterlijk van tafel gestuurd na de maaltijd. Goed voor een snelle sushi maaltijd, als ik gezellig wil dineren zoek ik iets anders.
De Eerste verdieping is erg mislukt&ongezellig. Bediening zeer irritant & opdringerig vragen continu als je glas nog volzit of je een nieuw drankje wilt bestellen. Toiletten zeer smerig. Het eten was matig& niet vers.De soya saus was verdunt. Het eten werd allemaal tegelijk geserveerd waardoor alles koud werd. Ook was het dessert erg weing. Erg jammer!
Laatst gegeten bij de nieuwe vestiging op de Vijzelstraat. Heel erg teleurstellend. Koude sushi, de diepvriessmaak zat er nog aan. Je zou verwachten dat een nieuwe vestiging van Sumo meer aandacht voor het eten zou hebben, maar helaas.
Daarentegen was de bediening wel beter dan die bij het Leidseplein.
Denk dat ze nog even hun weg moeten vinden met deze nieuwe vestiging.