Prima tent. Leuke en vlotte bediening, Je wordt aardig begroet bij binnenkomst en ook op je eerste drankje hoef je niet lang te wachten.
Verwacht geen haute cuisine maar gewoon een lekker eten tegen een goede prijs in een relaxte maar gezellige omgeving. Zeker de prijs / kwaliteit verhouding is prima in orde!
Zeer sfeervolle tent, goede prijs kwaliteit verhouding en mooi getapt bier (wat tegenwoordig vrij uniek is heb ik gemerkt...), eet hier al jaren, maar merk nu met de nieuwe eigenaar dat alles nu toch wat beter geregeld is allemaal. Ik ga snel weer terug voor de steopburger!
Afgelopen vrijdag hier weer eens wezen eten. Volgens zeggen is de zaak van eigenaar gewisseld. En dat is te merken (in zeer positieve zin), de zaak oogt een stuk schoner ook waren de menukaarten en de tafels lekker fris. Verder was het ook een stuk drukker. We hebben spareribs en de lambiefstukjes gegeten en wat is het toch lekker. het eten is echt super voor een betaalbare prijs. Het blijft een studentenkroeg maar we komen hier weer snel wat eten. De bediening was ook erg attent en een stuk losser dan voorheen.