7.3
Op basis van 4 recensies met cijfer
Toon telefoonnummer 076 531 07 30

KeukenItaliaans

31 januari 2013

Het eten was goed, tomatensoep uitstekend en spaghetti met ragout (dit bleek tomatensaus met gehaktkruimels te zijn) was goed van smaak, de pizza (calzone) kon beter (meer gevuld). De wijn was slecht, zowel de witte als de rode huiswjn, De bediening was teleurstellend, bij binnenkomst vriendelijk maar toen wij weggingen was er geen aandacht en op ons "dag, tot ziens" (2x) werd niets teruggezegd. Kortom, geen echt goede ervaring.

Gegeten op: 5 januari 2013.
Nicolette Veenstra
Nicolette V...
Expertproever

17 januari 2013

Het eten was lekker, maar niet bijzonder. We waren met een grote groep, en kregen standaard menukaarten. Terwijl ik gewoon de keuze wilde hebben om maar 1 hoofdgerecht te nemen. Dat was een minpunt. Verder hadden we gereserveerd, maar het personeel had 2 stoelen te weinig neergezet, die er uiteindelijk bijgeschoven op de hoekjes van de tafel. Verre van ideaal. Verder was het personeel wel vriendelijk, maar moest je zelf naar ze toe komen ong. als je iets wilde bestellen. Decor was wel oke.

Gegeten op: 26 oktober 2012.
Mercedess
Mercedess
Fijnproever

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

19 juni 2012

Tegenover de kerk op de Grote markt heerlijk gegeten voor een zeer scherpe prijs. Heerlijke pizza en voldoende aandacht van het vriendelijke personeel. Pizzeria is vrij ruim, maar was zelfs op maandag goed bevolkt. De inrichting deed wat goedkoop aan, met de typisch Romeins en griekse versiering (en ornamenten), maar het plaatsje bij het raam maakte veel goed.

mennobosma
mennobosma
Topproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

21 augustus 2011

Prima gegeten op het terras. Vriendelijke en snelle bediening. De gerechten zijn goedkoop, maar zeker geen kleine porties! Goede smaak, een aanrader! Prijs/kwaliteitverhouding is super!

Ir
Ir
Proever in spe

26 juli 2011

Was voorheen Donatello's! Pizza's zijn goed en ook de panna cotta is prima. Het eten is niet duur, maar ik ben erg tevreden.

rokoko
rokoko
Expertproever

Alle 5 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Il padrino

Schrijf hieronder je recensie over Il padrino. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.