Inderdaad leukere inrichting dan de meeste Chinezen, maar wij vonden het eten toch niet het niveau hebben van andere Chinezen in de stad (ik mag van Iens huisregels geen namen noemen, wat raar is voor een site die het moet hebben van crowd sourced meningen!). Goede voorgerechten, matige hoofdgerechten. Wel heel aardige bediening.
Het interieur is iets hipper dan de standaard Chinees, maar oogt nog wel wat goedkoop. De bediening was oplettend en vriendelijk en was voor de verandering duidelijk verstaanbaar. De kaart is wat kleiner dan normaal, maar dat maakt het kiezen wel gemakkelijker. Wel staan er gerechten als kreeft en crispy duck met flensjes op de kaart. Deze was niet heel crispy maar wel erg lekker. Ook de andere gerechten waren smakelijk en kwamen in royale porties. Helaas soms iets te sauzig. Aan het einde kregen we koffie van het huis toe. We hebben hier royaal gegeten voor nog geen 13 euro pp! Een blijver dus.
Sluit mij aan bij bovenstaande. Heerlijk eten voor een goede prijs. Nette en beleefde bediening. De moderne schilderijen aan de wand is toch leuk. Enig kritiekpuntje waren de kleine fruitvliegjes. Niet veel maar toch genoeg om mij te irriteren. Wel vreemd omdat het restaurant netjes en schoon is...
Een aanrader om goed chinees te eten vlakbij deze toeristen trekpleister.
Voor een groot en druk restaurant in een buurt waar vooral veel toeristen rondlopen (en er dus ook veel slechte tourist traps zijn) is Mr. Tong's in alle opzichten een verademing. Direct bij binnenkomst valt de uiterst professionele vriendelijkheid op. Je voelt je meteen op je gemak. Het eten is ronduit goed met een prijs/kwaliteitverhouding die top is(ik verwacht geen haute cuisine voor deze prijs). Aanrader: de crispy duck. Zeker (terug)gaan.