8.2
8.3

KeukenInternationaal & Frans
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

Aan de buitenkant is het al een leuk gebouwtje en eenmaal binnen ben je gegarandeerd verkocht. Het is mooi om de koks te volgen in de open keuken en als de gerechten eenmaal voor je neus staan is het genieten geblazen. Pure, eerlijke smaken en naast het koken weten ze ook nog wat gastvrijheid is. De bediening heeft alles onder controle en er is geregeld tijd voor een babbeltje. Almere mag trots zijn op dit leuke zaakje aan de haven!

Mich75 Mich75 20 mei 2012

Gisteren hier gegeten aan het tafeltje naast de gene die de recensie hier voor heeft geschreven(gok ik zo). Inmiddels voor de 4de keer. Het eten was weer heerlijk en ondanks de drukte(restaurant zat vol en ook diverse mensen op het terras) hadden de twee mensen in de bediening toch nog tijd voor iedereen. Eten moet goed zijn maar bediening is bijna net zo belangrijk. En die bediening was helemaal top. Speciaal voor het kreeften seizoen hadden ze een speciale kreeften kaart. Mijn disgenote heeft de (hele)kreeft gegeten en die was heerlijk volgens haar. Al met al is het hele plaatje compleet goed en zijn ze wat mijn betreft niet voor niks de nummer 1 van Almere

delostilos delostilos 20 mei 2012

Gisteren het vijfgangenverrassingsmenu met bijbehoren bob-wijnarrangement. Wijnen pasten goed bij de diverse gangen. Heerlijk gegeten. Leuke,vlotte, bediening. Enig minpuntje:: het theekopje is de groot en zwaar om de hete thee te kunnen drinken. Thee uit een dunner en dus minder zwaar kopje, drinkt lekkerder.

Ceessie Ceessie 19 maart 2012

Eerlijk gezegd is uitstekend net teveel en goed net te weinig, maar zeer goed bestaat niet dus vandaar een goed. Goede ontvangst met jas aanname. Binnen zie je een modern ingericht restaurant.Jammer dat de keuken het uitzicht op het meer wegneemt en je vanuit het restaurant op het kruispunt uitkijkt. Amuse was prima gemarineerde ossenhaas met uitjes. Ook het maisbroodje was prima, al was het iets te heet (direct uit de oven). De gamba's in kataifideeg waren bijzonder smaakvol, lekker met knoflook. Minpuntje gerechten uitzoeken en achteraf horen dat ze uitverkocht zijn. Het gebeurde ons twee keer. Eerst bij de harderfilet en later bij de crème Brûlée. Wel goede alternatieven uiteindelijk. De zalm vonden we als voorgerecht het minste. Ook de chocolademousse heb ik wel eens beter gegeten. De koffie was van het huis en het compenseerde daarmee de uitverkochte gerechten.

goliath_82 goliath_82 27 februari 2012

Ik heb hier met een grote groep gegeten (ongeveer 15 man) en meteen was het restaurant vol. Het is een leuk klein en gezellig restaurant. Het eten is voortreffelijk en op zich de prijs wel waard (die is wel aan de hoge kant).

bas7 bas7 15 februari 2012

Gisteravond hier gegeten met Valentijnsdag. Dit is gewoon goed eten met super bediening. Alles klopt en gaat en is zo als het hoort. Je krijgt goed eten, maar goedkoop is het niet, maar niet te duur voor wat je krijgt. Dat blijft subjectief. De Creme Brulee was top. Ik heb er met mijn vrouw maar meteen 2 genomen. Dat kon de kok (eigenaar ?) wel waarderen geloof ik.

De sfeer is gezellig en intiem te noemen. Er zijn jonge mensen in de bediening die toch al heel goed weten hoe je goed moet bedienen. Dat kom ik wel eens anders tegen. Er zijn niet veel tafeltjes en de meeste zijn voor 2 personen dacht ik.

Geef zelf je mening over Bij Brons

LunchDiner