Het eten was heerlijk, goed gebalanceerd en bovendien prachtig gepresenteerd. De sfeer in het restaurant is goed en de bediening zeer goed; wij hebben genoten.
Een beetje pretentieus allemaal. De kaart geeft de keuze uit een verrassingsmenu van twee tot zes gangen en een maandmenu waarbij ook niet gekozen kan worden. Daarnaast wordt enige aandrang uitgeoefend om "amuses" te nemen, bijvoorbeeld kaviaar, of Spaanse ham of oesters. Deze amuses zijn zeker niet gratis maar hoeveel ze kosten staat niet op de kaart. Daar moet je dan weer naar vragen, vervelend als je mensen hebt uitgenodigd. Het eten is goed maar gelet op de prijs mag dat wel. En voor grotere eters is een driegangenmenu, zelfs met de amuses vooraf, nauwelijks voldoende.
Ik ben letterlijk en figuurlijk naar binnen gevallen. Akelige afstap bij entree. Drie keer om brood moeten vragen, moest nog gebakken worden. Onverstaanbare bediening, niet echt enthousiast. Eten onsmakelijk. Een rekening van 95 euro en dat voor een slecht 3-gangenmenu met eenvoudige huiswijn. Toiletten met steile trap te berijken. Een hele slechte ervaring
De bediening is uitermate vriendelijk en attent. Gedurende de avond, vooral als het wat drukker wordt, verslapt de aandacht een beetje. Eten is prima verzorgt, porties voldoende en smaak zeer gevarieerd. Enige kleine minpunt is het ontbreken van iets lekkers bij de koffie.
Alweer ontzettend lekker gegeten bij BriQ. Nu met familie. Bedankt nog aan de kok, Milos, voor de bijzondere bereidingen. De bediening was betrokken en deskundig. De gerechten prachtig. We hebben in het gezelschap van alles gehad en iedereen was tevreden. Het wijnarrangement was weer uitstekend. Als mooi en lekker samengaat met uitstekende uitleg en verzorging is de avond compleet. Ook de koffie en bonbons waren lekker. Het gratis parkeren is een aardige toegift vergeleken met eten in Utrecht stad.