WiMo 16 mei 2012 | |
Heerlijk eten, vers en kwaliteit. Uitstekende bediening, prima vakvrouwschap. Voelt goed aan wat voor gasten ze in haar restaurantje heeft. wij waren met zeven, tussen de 27 en de 84 jaartjes oud en waren ZEER tevreden. Hoop dat dit kleine restaurantje bestaansrecht heeft in Utrecht. Ze verdient het! |
anoniempjesutrecht 23 juni 2011 | |
Ik haal hier regelmatig sushi en elke keer smul ik er weer van. Alles is echt super vers en goed klaargemaakt. Zowel de sushi als de warme gerechten zijn heerlijk. Het personeel is ook zeer vriendelijk. |
jos80 17 juni 2011 | |
Wij hebben sushi laten thuisbezorgen door dit 'restaurant'. De sushi was van matige kwaliteit: hele kleine brokjes rijst en de rijst was veel te zoet. Ook het ei was erg zoet en gaf de indruk dat dit geen echte Japanners zijn, maar Chinezen. Sashimi van tonijn was matig vers. Niet de moeite waard om hier nog eens te bestellen. |
abdelsalih 15 januari 2011 | |
Sinds ik de Japanse sushi restaurant & Go in hartje Utrecht heb ontdekt, ben er zeer tevreden over vriendelijke gastvrouw en simpel ingericht eetzaal en de verlichting die voor een warme sfeer zorgen.het latste keer daar udon en sashimi gegeten het was gigantisch lekker en groosterd zalm spies is ook een aanrader. |
sjer 3 november 2010 | |
Vandaag gelunched met vrienden bij dit restaurant
bloesemm 3 oktober 2010 | |
Vriendelijk, ongeëvenaarde versheid en kwaliteit, met zorg bereid en opgediend, in één woord prima! |
Jelle Bel 25 mei 2010 | |
Voor de 4e keer genoten van de heerlijke sushi, gegrilde zalm en ossenhaas en udon noodles. Helaas is het er nooit druk, ik hoop dat Suzi het redt in de Willemstraat. |
charlotte22 14 mei 2010 | |
Ik had nog nooit Japans gegeten,dus ik was erg benieuwd. Ik heb het enorm lekker en bijzonder gevonden. Hele lekkere sushi, verse vis en goed rijst.Ik kom gauw terug. |
Edith K 20 april 2010 | |
Vol goede moed gingen we Suzi uitproberen, erg blij met een nieuw Japans restaurantje in Utrecht. Hoewel de bediening er aardig is en de sfeer prettig, was de kwaliteit van het eten helaas slecht en krijg je veel eten weinig voor veel te veel geld. Ik betaal in principe graag voor goed Japans eten, maar dan moet het wel ook echt verrukkelijk zijn. Bij Suzi was de sushi-rijst korrelig en vies, de vis over het algemeen een beetje smakeloos. De sushi mix (die toch 30 euro kost!) bestond alleen maar uit relatief goedkope vissoorten en vooral veel komkommerrolletjes (die op de kaart flink meetelde in het aantal maki's die in de mix zouden zitten...). De spicy tuna handrol was simpelweg niet te eten. We hadden ook nog een groente- en een tournedos-spiesje, beide wel lekker, maar veel te duur (of te weinig) wederom. Als ze hier de prijzen zouden halveren, zou het eerlijk zijn. De prijzen en de kaart lijken nu op die van Kyusho (voorstraat), maar aan de kwaliteit van Kyusho kunnen ze bij Suzi bij lange na niet tippen. Het zijn volgens ons overigens ook Chinezen en geen Japanners (o.a. aan de stokjes te zien...). Kortom, wij gaan hier nooit meer heen. |
Mokum88 26 februari 2010 | |
Leuk nieuw Japans eethuisje met zeer vriendelijke bediening en keuken personeel. Klein maar gezellig en zeer schoon (alles nieuw!) eethuisje waar de sushi en sashimi heerlijk vers worden klaargemaakt! Ook de beef is een aanrader! Zeker de moeite waard om eens te bezoeken! |
Geef zelf je mening over Japans restaurant & Go Suzi