Ik haal hier regelmatig sushi en elke keer smul ik er weer van. Alles is echt super vers en goed klaargemaakt. Zowel de sushi als de warme gerechten zijn heerlijk. Het personeel is ook zeer vriendelijk.
Wij hebben sushi laten thuisbezorgen door dit 'restaurant'. De sushi was van matige kwaliteit: hele kleine brokjes rijst en de rijst was veel te zoet. Ook het ei was erg zoet en gaf de indruk dat dit geen echte Japanners zijn, maar Chinezen. Sashimi van tonijn was matig vers. Niet de moeite waard om hier nog eens te bestellen.
Sinds ik de Japanse sushi restaurant & Go in hartje Utrecht heb ontdekt, ben er zeer tevreden over vriendelijke gastvrouw en simpel ingericht eetzaal en de verlichting die voor een warme sfeer zorgen.het latste keer daar udon en sashimi gegeten het was gigantisch lekker en groosterd zalm spies is ook een aanrader.
Vandaag gelunched met vrienden bij dit restaurant
De naam restaurant is wel een groot woord voor dit kleine etablissement.
Het historische pandje is eenvoudig ingericht, de bediening door gastvrouw Jin uiterst vriendelijk. We kozen een lunchmenu.
De beoordeling uitstekend heeft alles te maken met de prijs/kwaliteit verhouding. Waar kan men nog goed eten met verse produkten voor € 12,50 .
Vers klaargemaakte sushi , sashimi, een schaaltje gebakken rijst , tempura en een slaatje met zeewier. Vooraf dan nog een heerlijk kopje miso soep. Prima , een aanrader.
Geef zelf je mening over Japans restaurant & Go Suzi