| Activiteiten | Hotel-restaurant, Afhalen, Catering | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Het zag er veelbelovend uit gezien de aanbeveling op de IENS site maar het is ernstig tekort geschoten. We zaten eerst in de glazen erker maar het geluid resoneert enorm en met de reeds aanwezige gasten konden we onze eigen gedachten niet meer horen. In de zaal zelf gaan zitten waar gelukkig de luide radio wat zachter gezet kon worden. Op de kaart schrokken we van de bedragen, zeker de drank was erg aan de prijs (5,- voor een glas magere prosecco en bijna 4,- voor een dun glaasje wijn). Het leek wel of de kaasschaaf was gebruikt voor de kaas en het vlees op de Italiaanse antipasto, stukje brood erbij kostte 2,- extra, olijven kon je pletten met je vork. Met de pizza bufala (13,-) kon je origami spelen en de filetto porchine (24,-) zag er ??nkleurig bruin uit. Sigaretje roken buiten prima, maar er is geen afdak en ze hebben blijkbaar geen paraplu dus stonden we in de regen. Wel telkens maar vragen of we iets wilden drinken maar we zijn uiteindelijk maar thuis koffie met limoncello gaan drinken, scheelde weer 15,-. Dit bezoek was een grote misser. Eens maar nooit weer. Jammer.
Gegeten op: 29 mei 2013.
Afgelopen weekend voor de derde keer gegeten bij dit heerlijke restaurant. Ik heb hier samen met een vriendin een fantastische avond beleefd. Bij binnenkomst wordt je al op z'n Italiaans begroet door de charmante Stefano, wat voor mij een belangrijk punt is. In een goed Italiaans (in dit geval Siciliaans) restaurant hoor Italianen te werken! We hebben genoten van een heerlijke Antipasto Italiano, een rijk gevuld bord met fijn assortiment van vleeswaren, kazen en veel meer lekkernijen. Als hoofdgerecht een heerlijke malse ossenhaas en de gegrilde verse vis van de dag, beide op siciliaanse wijze bereid. Kwaliteit van alle ingrediënten was te proeven in de in de gerechten, echt een verassing! Gezien wij niet konden kiezen hebben wij gekozen voor het grande dessert, dit was een feestje waarbij we van alle nagerechten wat hebben mogen proeven.
De bediening is zeer vriendelijk en professioneel, er wordt op een avond regelmatig gevraagd of alles naar wens is. Er prettig aangezien dit in andere restaurants regelmatig wordt ''vergeten''.
Een aanrader voor iedereen die zich even in Italië wil wanen, heerlijke gerechten op het menu, zeer goede bediening op een mooie locatie.
Heerlijk avond gehad bij BravaCasa. Vooraf een assortiment van voorgerechtjes, wat vooral erg leuk was maar ook zeker erg lekker. Als hoofdgerecht zeebaars in zoutkorst.. moet eerlijk bekennen dat dit misschien wel het lekkerste stukje vis was dat ik ooit heb gegeten. Mooie fles Siciliaanse wijn erbij, kan slechter allemaal. Prijs was wel behoorlijk maar je krijgt er wel kwaliteit voor terug. Service was goed en vriendelijk. Komen hier zeker nog eens terug.
Gegeten op: 17 mei 2013.Opnieuw hier uitstekend gegeten. Echte dunne pizza's zoals het in de Italiaanse keuken hoort. Heerlijke pasta met vis en een voortreffelijke lasagne gehad. En dat samen met een vriendelijke bediening in een typisch Italiaanse sfeer... Hier komen we graag terug.
Gegeten op: 6 april 2013.Zo af en toe wippen we even binnen bij Brava Casa. Het ligt er zo mooi, met uitzicht op de Haven van Almere. Tot nu toe kon het eten ons jammer genoeg maar matig bekoren. Het was wel goed, maar dat was dan ook alles. Gisteren weer eens geprobeerd. Met de 'prego' begroeting waan je je al in Italië. We kregen alle aandacht, maar dat was ook niet gek, want het was niet druk. De kaart vertoont een paar onalledaagse gerechten en de huiswijn leek ons ook wel wat. Dat laatste was een uitstekende keus: een rode Gurgo uit Sicilië is spannend, lekker en goed passend bij pasta en vlees. De carpaccio was prima. Omdat ik uit de kaart niet kon kiezen kwam de ober met de specialty van het huis: ossobucco op z'n Siciliaans. Dat maak je zelf niet zo snel dus daar had ik wel zin in. Partner nam zwaardvisfilet. Het vlees was goed, je moet er van houden, en dat doe ik. De vis was gepaneerd. Dat viel wat tegen. Zou je niet weten dat het zwardvis was dan zou je ook aan een lekkerbek kunnen denken. Hij smaakte partner goed, maar het was teveel. Er lagen 2 filets en dat is eigenlijk zonde. Als toetje het grand dessert medium, een bord met lekkere zoetigheden met ijs. En een uitstekende cappuccino erbij, dat vinden we lekker. Al met al goed gegeten, maar geen bijzondere ervaring rijker. De rekening was pittig, waardoor de prijs-kwaliteit verhouding naar beneden ging, weer omhoog geholpen door de prima wijn...We houden Brava Casa in de gaten, volgens mij kunnen ze beter.
Gegeten op: 27 februari 2013.Schrijf zelf een recensie over BravaCasa Ristorante
Schrijf hieronder je recensie over BravaCasa Ristorante. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag | Gesloten |
| Dinsdag t/m Donderdag | 14:00 - 22:30 |