Prima restaurant obv. all-in formule.
Niet iets om romantisch te dineren, maar wij komen hier graag met de kinderen. Goede ingrediƫnten en keuze tussen wok of teppan yaki.
Ik ben ook al eerder in dit restaurant geweest en toen vond ik het matigjes. Vandaag teruggekomen en het was echt heerlijk. Ze hebben het concept veranderd naar een all in formule waar je ook je eigen drankjes pakt (wijn,bier,port,alle soorten frisdrank en ook gewoon merk frisdrank dus geen aldi-merken). Ze hadden er veel verschillende soorten koude gerechtjes: salades, sushi, garnalen etc. Dan verschillende kant en klare gerechten (die zijn meestal niet zo lekker in wokrestaurants maar deze vond ik echt oke!) o.a. verschillende gefrituurde garnaaltjes, pansit goreng en ook de standaard dingen zoals foe yong hai en kipsate. Maar de wok was pas echt uitstekend, allerlei soorten vis, groenten, vlees en ook voor de grill was het erg goed. De sauzen vind ik in all-in wokrestaurants vaak mwah maar de Che Chuan saus en de Woksaus die we daar hadden geproefd waren echt heel lekker. Zeker een aanrader en ik kom hier zeker terug!
p.s. een minpunt was wel nu met de winter dat ze het redelijk koud hadden binnen, ze waarschuwden ons er al voor bij binnenkomst, dus ik zou er pas weer heen gaan als het buiten wat warmer wordt OF als ze hun verwarming repareren.
ja perfect als je van veel eten houdt. wat een keus!!! en dat all inclusief! nou dat is die 25 euro meer dan waard. het is chaotisch want iedereen loopt door elkaar, je moet zelf je drinken pakken, maar je moet daar echt voor het eten naar toe gaan, niet om gezellig te tafelen. want iedereen loopt door elkaar heen en langs je tafel.