karel1965 18 april 2012 | |
Fijn om te zien hoe constant service en kwaliteit kan zijn! De porties zijn altijd te groot, maar het is inderdaad de kracht van deze zaak. Mooi hoe dit altijd ter sprake komt als de naam Simonis word genoemd! |
Vleesje 8 maart 2012 | |
Altijd loei druk in de weekeindes, En dan maakt het niet uit of hoog of laag seizoen is.
Amar_ 6 maart 2012 | |
Afgelopen zondag hier gegeten. De vis was heerlijk en lekker vers. Grote porties dus voor de grotere eter een feest!. Rond etenstijd is het erg druk waardoor het bijna dringen is om een tafel te bemachtigen. En door de drukte van de vele mensen horen sommige mensen niet dat hun bestelling klaar is, waardoor het nummer minuten lang door de speaker wordt omgeroepen. Dit kan erg hinderlijk zijn. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding en ik kom hier zeker vaker terug. |
thjtrim 3 februari 2012 | |
Een prima systeem met het nummerbord om te zien wanneer jouw eten klaar is.
Foodlike 24 januari 2012 | |
Geweldige prijs kwaliteit verhouding.
bluesboy51 25 december 2011 | |
Enkele keren per jaar eet ik hier met verschillende mensen.
DGRN 3 december 2011 | |
Op maandagavond gegeten. Portie kibbeling met friet en onbeperkt sauzen naar keuze. Grote porties, de sausen zijn zeer matig van kwaliteit en kunnen absoluut beter. De service is net voldoende, moet beter. Gezellige drukke brasseriesfeer. Prima prijs-kwaliteitverhouding. |
Patricia_K 29 november 2011 | |
Voor weinig geld een enorme schotel gebakken vis. Het eten is echt lekker, en de prijzen zijn laag ook de drankjes zijn goedkoop. Er is geprobeerd het gezellig in te richten, maar dit is geen restaurant, meer een vissnackbar. Er is zeker geprobeerd is van de inrichting temaken, en dat is best aardig gelukt, maar door het constante geroep van bestellingen door microfoons is het heel onrustig. Ook zijn de tafeltjes en stoelen allemaal wat plakkerig en zeker als het druk is, zijn de tafeltjes vies. Toch een aanrader als je voor weinig geld goed en veel vis wilt eten. |
ikkombijjeeten 27 november 2011 | |
Helemaal eens met ookgezellig. Het is voor een zaterdagmiddag gewoon lekker om een visje in de haven te gaan eten. Onze dochter vindt het eten in 'de boot' helemaal leuk, ook al eet ze alleen maar 3 patatjes en verder niets.
rogier12 26 augustus 2011 | |
Altijd lekker eten bij Simonis. Mijn kids staan al te juichen als ik zeg dat we kibbelingen gaan eten bij Simonis. De Nummers die constant worden omgeroepen is wel storend, net een Bingo maar het eten maakt veel goed. |
Geef zelf je mening over Simonis Vishandel