Een prima systeem met het nummerbord om te zien wanneer jouw eten klaar is.
Vlotte service
Heerlijke vis
Een minpunt en klantonvriendelijk vind ik, dat je moet betalen voor het toilet.
Enkele keren per jaar eet ik hier met verschillende mensen.
Je kunt het geen restaurant noemen. Sommige mensen noemen het oneerbiedig een vreetschuur. Maar wel een verdomd goede, waar de prijzen laag liggen.
Alleen een groot minpunt, dat je hier als gebruiker moet betalen voor het toilet.
Op maandagavond gegeten. Portie kibbeling met friet en onbeperkt sauzen naar keuze. Grote porties, de sausen zijn zeer matig van kwaliteit en kunnen absoluut beter. De service is net voldoende, moet beter. Gezellige drukke brasseriesfeer. Prima prijs-kwaliteitverhouding.
Voor weinig geld een enorme schotel gebakken vis. Het eten is echt lekker, en de prijzen zijn laag ook de drankjes zijn goedkoop. Er is geprobeerd het gezellig in te richten, maar dit is geen restaurant, meer een vissnackbar. Er is zeker geprobeerd is van de inrichting temaken, en dat is best aardig gelukt, maar door het constante geroep van bestellingen door microfoons is het heel onrustig. Ook zijn de tafeltjes en stoelen allemaal wat plakkerig en zeker als het druk is, zijn de tafeltjes vies. Toch een aanrader als je voor weinig geld goed en veel vis wilt eten.