Matig Japans eten in een vreetschuur. Veel hapjes zijn het allemaal net niet. Mogelijk omdat alles al klaar staat omdat ze 2 shifts op een avond moeten draaien. Voor het hetzelfde geld kun je veel beter Japans eten in DH.
Geld en kwaliteits verhouding is zeer goed. We gaan regelmatig japans eten en zijn echt zeer tevreden over de kwaliteit vd gerechten die worden geserveerd.
Dit is de 2e keer dat ik hier heb gegeten. Maar ook de laaste keer, vrees ik.
Ze serveren nu ook al mayonaise bij de gerechten! De zeewiersalade bestond vooral uit ijsbergsla met teveel mayodressing,. De sushi met tonijn en andere vullingen vond ik ook de mayonaise de boventoon hebben. Jammer, de echte liefhebber van de Japanse keuken komt hier niet. Het is een snel concept, maar de kwaliteit van het eten is wat mij betreft snel achter uit gegaan. Het is zeker geen slecht eten, maar Japans eten proeft echt anders. De mierikswortel is ws aangelengde poeder en dat proef je. Als voor snel gaat en van onbeperkt houdt dan zit je hier goed. Het gezonde en slanke van de japanse keuken ontbrak helaas.
gisteren hier gegeten met 8 personen.
Alle gerechten die we bestelden waren lekker maar mijn favoriet is de tempura van grote garnalen en de sushi rol met een garnaal. De bediening was heel snel en alert. Erg druk in het restaurant maar alles liep prima.Als je sfeervol wil dineren met zijn tweetjes zou ik een ander restaurant nemen maar wil je, net als wij met een groepje echt veel eten dan ben je hier op het juiste adres
Zeer slechte Sushi. Nog nooit zulke slechte kleffe hapjes gehad. De tonijn was niet eens vers, gewoon uit een blik of zo. En dan het idee dat je er om half 8 weer uit moet, want dan is de volgende ronde... Daarnaast geen sfeer, misschien wel goed voor kinderen. Nee voor ons nooit meer!