carmenme72 23 mei 2012 | |
We hebben hier via vakantieveilingen gegeten. Wat men een 5 gangen keuze menu noemt, blijkt een 3 gangen (2 keuze) menu te worden. Dus of je kiest het ene of het andere.
PetraBakker 21 mei 2012 | |
Heb dit weekend via vakantieveiling twee keer dit restaurant bezocht. Zaterdag hadden wij een heerlijk 5 gangen diner, waarbij per gang konden kiezen. Was heerlijk. Op zondag genoten wij van de brunch. Lekker uitgebreid en vooral vers. Een compliment voor de bediening. De naam van het restaurant doet zichzelf eer aan. |
an_en_peet 20 mei 2012 | |
Via vakantieveilig coupon dit eetcafé eens geprobeerd. De sfeer werd voornamelijk bepaald door de gezelligheid van de gasten, wij boften dat we naast een echtpaar uit Noordwijk zaten. Het geserveerde eten was eenvoudig maar wel lekker; we hadden wel het idee dat de bediening om 21.00 wel klaar wilde zijn met werken. Tel daar nog de verkeerd uitgedraaide bon bij op, dan komen wij niet verder dan een matig. Wie weet een volgende keer beter. |
Koosbrandenburg 10 mei 2012 | |
Was er nog niet geweest maar veel van gehoord. Werd bevestigd dat het inderdaad prima was. Het is sfeervol en een prima bediening. De kaart is goed. Prima tournedos gegeten. Zeker een aanrader. |
EBrouwer 21 februari 2012 | |
hier met vakantieveilingen waardebon gegeten aangemoedigd door de positieve berichten op deze site. Mijn man en ik vonden het eerlijk gezegd niet zo bijzonder. Van een Frans menu hebben wij in dit eetcafe niet veel gemerkt. |
PeterEter1958 19 februari 2012 | |
Ik hebgisteren in dit knusse, maar o zo sfeervolle restaurant gegeten. Zelf nam ik lamsrackjes en mijn vriendin de zeebaars. We kregen er verse groenten bij met een overheerlijk aardappelpuree. De wijnkaart is zeer doordacht en betaalbaar. De bediening was top, zeer attent en vriendelijk. De eigenaar mag trots zijn op de keukenbrigade |
Thies 16 februari 2012 | |
Hier verleden week gegeten maar het moet toch van mij hart dat het eten echt teleurstellend was. Het eten is niet vers en lauw, ook de bediening liet te wensen over. |
diamondking 21 december 2011 | |
gister wezen eten gewoon goed en lekker |
bobenmarjan 8 december 2011 | |
ben hier nu al diverse xxx geweest en het eten is altijd zeer smakelijk en de sfeer intiem.
Turkeystick 28 november 2011 | |
Kennis gemaakt met dit aparte, knusse restaurantje via een vakantieveilingen-voucher.
Geef zelf je mening over Restaurant Sfeer Eten & Drinken