1 2 3 ouder »

carmenme72 carmenme72 23 mei 2012

We hebben hier via vakantieveilingen gegeten. Wat men een 5 gangen keuze menu noemt, blijkt een 3 gangen (2 keuze) menu te worden. Dus of je kiest het ene of het andere.
De amuse, gang 1 werd voorgeschoteld, dus geen keuze en bevatte garnalen, welke ik niet lust. Dus laten staan. Dat is niet netjes als je een keuze menu hoort te krijgen. hiernaar gevraagd, maar mevrouw zei dat het nu eenmaal zo was.
De soep was redelijk, de salade slecht. Gelukkig was het hoofdgerecht ok, dan hadden ze beter 1 gang kunnen serveren, want dit was verre weg het enige dat aan de norm voldeed.
Toetje weer geen keuze, dus een ijsje gekregen, welke niet veel bijzonders voorstelde.
Wat vakantieveiligen zo leuk maakt, is dat je juist eens ergens anders komt en hoopt verrast te worden, zodat je er nog eens naar terug keert. Wij gaan hier niet meer terug.

PetraBakker PetraBakker 21 mei 2012

Heb dit weekend via vakantieveiling twee keer dit restaurant bezocht. Zaterdag hadden wij een heerlijk 5 gangen diner, waarbij per gang konden kiezen. Was heerlijk. Op zondag genoten wij van de brunch. Lekker uitgebreid en vooral vers. Een compliment voor de bediening. De naam van het restaurant doet zichzelf eer aan.

an_en_peet an_en_peet 20 mei 2012

Via vakantieveilig coupon dit eetcafé eens geprobeerd. De sfeer werd voornamelijk bepaald door de gezelligheid van de gasten, wij boften dat we naast een echtpaar uit Noordwijk zaten. Het geserveerde eten was eenvoudig maar wel lekker; we hadden wel het idee dat de bediening om 21.00 wel klaar wilde zijn met werken. Tel daar nog de verkeerd uitgedraaide bon bij op, dan komen wij niet verder dan een matig. Wie weet een volgende keer beter.

Koosbrandenburg Koosbrandenburg 10 mei 2012

Was er nog niet geweest maar veel van gehoord. Werd bevestigd dat het inderdaad prima was. Het is sfeervol en een prima bediening. De kaart is goed. Prima tournedos gegeten. Zeker een aanrader.

EBrouwer EBrouwer 21 februari 2012

hier met vakantieveilingen waardebon gegeten aangemoedigd door de positieve berichten op deze site. Mijn man en ik vonden het eerlijk gezegd niet zo bijzonder. Van een Frans menu hebben wij in dit eetcafe niet veel gemerkt.

PeterEter1958 PeterEter1958 19 februari 2012

Ik hebgisteren in dit knusse, maar o zo sfeervolle restaurant gegeten. Zelf nam ik lamsrackjes en mijn vriendin de zeebaars. We kregen er verse groenten bij met een overheerlijk aardappelpuree. De wijnkaart is zeer doordacht en betaalbaar. De bediening was top, zeer attent en vriendelijk. De eigenaar mag trots zijn op de keukenbrigade

Thies Thies 16 februari 2012

Hier verleden week gegeten maar het moet toch van mij hart dat het eten echt teleurstellend was. Het eten is niet vers en lauw, ook de bediening liet te wensen over.

diamondking diamondking 21 december 2011

gister wezen eten gewoon goed en lekker

bobenmarjan bobenmarjan 8 december 2011

ben hier nu al diverse xxx geweest en het eten is altijd zeer smakelijk en de sfeer intiem.
komen hier volgend jaar weer lekker terug.

Turkeystick Turkeystick 28 november 2011

Kennis gemaakt met dit aparte, knusse restaurantje via een vakantieveilingen-voucher.
Aangezien ik die avond een volle agenda had, kwam t mij bijzonder goed uit, dat de lokatie vlakbij de snelweg A4 (rond 8 km er vandaan) was en dat ik snel in de woonwijk (zonder parkeerkosten !!!) kon parkeren.
Ik snap de mensen niet, die klagen over lokatie etc. Ze komen met een voucher voor t eerst naar een plek. Ook al is het in een woonwijk, so what ? Het gaat erom wat er binnen gebeurt en hoe de sfeer binnen is en dan maakt het mij niet uit of ik buiten uitzicht heb op de Eiffeltoren of een autoweg binnen de bebouwde kom.
Beroepsklagers hou je altijd.

Ik en mijn nichtje hebben in ieder geval genoten van onze tomatensoep/amuse (garnalencocktailtje)/vis & angus steak/salada/nagerecht (aardbeienijs was ouderwets lekker).

Wat zeer positief was, was de constante vlotte bediening.
En (ik neem aan tenminste) de eigenaresse was een schatje. Erg aardig en behulpzaam, glimlach (dan heb je t bij mij wel gemaakt, tenzij het eten zwaar verpest wordt).

Inderdaad was het interieur beetje kitsch, maar droeg wel bij aan de huiskamersfeer (inclusief de twee aquaria).

Mocht ik ooit eens in de buurt zijn, kom ik zeker langs.

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over Restaurant Sfeer Eten & Drinken