7.5
8.1

KeukenFrans & Wereldkeuken

Dit blijft een geweldige locatie. In het romantische park Vreugd en Rust ligt deze orangerie uit het begin van de 19e eeuw. De inrichting is erg sfeervol en aan een tafeltje bij het raam met uitzicht over de tuin zit je het best. In zo'n entourage zijn de verwachtingen hooggespannen en gelukkig worden deze waargemaakt. Meestal kun je hier zonder meer prima etenl. Af en toe wisselt de kwaliteit en het is toch best prijzig.

wiak wiak 8 mei 2012

We kozen op 5 mei voor het driegangen Koepelmenu dat heel goed was en enthousiast werd opgediend. Dit en de mooie lokatie maakten onze avond weer een echt avondje uit. Een glas champagne vooraf streelde de tongen. De huiswijn paste perfect bij de gangen. De rustieke omgeving is een echte aanrader.

marjolein41 marjolein41 27 december 2011

Heerlijk gegeten in een mooie ambiamce. Mooi gepresenteerde borden en vriendelijke bediening.

mbghits mbghits 20 november 2011

Uitstekende brasserie met leuke kaart (hoewel qua prijs in negatieve zin afwijkend van hun menukaart op internet) en zeer prettige bediening die er is als je ze nodig hebt en verder op de achtergond blijft. We nemen allebei een voorgerecht en een hoofdgerecht, het extra brood wat we bestellen staat achteraf niet eens op de rekening. Ook kunnen we gewoon een karaf kraanwater krijgen die ook niet wordt berekend. Vooraf en tussendoor worden nog wat hapjes geserveerd. Onze wens voor 'alleen espresso' zonder al die fricandises waar je een vermogen voor betaalt en die je niet eens wilt wordt ook gewoon gehonoreerd. De rekening bedraagt 120 euro en na deze heerlijke avond hebben we geen enkele moeite met dit bedrag, hier komen we terug!!

Fish Fish 2 oktober 2011

Op een prachtige stek, ligt dit mooie restaurant genaamd De Koepel. De inrichting past bij de uitstraling van het pand en de omgeving.

Het eten was van de amuse tot aan de koffie voortreffelijk. De wijnen combineerden ook erg goed bij de gerechten. Ik mag regelmatig ook zakelijk uit eten, maar dit was het beste sinds tijden. Iedere hap was een feestje. Bediening was professioneel, correct en vriendelijk.

Ksc Ksc 30 augustus 2011

Heerlijk gegeten in een schitterende omgeving, met een goede bediening en kwalitatief uitstekende gerechten.
Prijs / kwaliteit is zonder meer erg goed te noemen!

Geef zelf je mening over Brasserie De Koepel

Maandagvan 17:00 tot 23:00