IsaD 6 mei 2012 | |
Mijn 30ste verjaardag heb ik in Escape Caffé gevierd. Ik had de Lounge afgehuurd voor een mannetje of 100. We konden zelf bepalen welke muziek er werd gedraaid.
Bonapetit 27 maart 2012 | |
Hier met een vriendin geluncht op het terras. Broodjes waren erg goed!
Barbara83 25 maart 2012 | |
Vandaag bij Escape geluncht. We werden al snel bediend. Drinken liet wel even op zich wachten, maar goed. Koffie kwam eerst, de sprite kwam er nog aan. Onderhand was de koffie al op en toen kwam er iemand met de sprite. Al snel bleek dit een spa rood te zijn. Vervolgens toch een sprite gekregen met excuses. Verder een salade en clubsandwich besteld. Was erg goed. Al met al goed, maar wat ik echt een afknapper vond was dat je voor toiletgebruik 50 cent moet betalen. Er was een toiletdame die mij erop wees. Jammer hoor... |
emma12 29 december 2011 | |
Lekker eten, gezellige bediening en een topsfeer in the lounge! |
angelinak 13 mei 2011 | |
Best lekkere lunch hier gehad. Ze lieten ons wel erg lang wachten, andere om ons heen konden eerder bestellen, werden een beetje overgeslagen. Eenmaal besteld wel excuses etc. was een beetje druk. Uiteindelijk kreeg iedereen zijn eten/drinken maar wij nog steeds niets. De handheld had de bestelling eruit gegooid, hebben wij weer, dit werd toen wel vlot opgepakt. Alleen had ik gevraagd om een broodje carpaccio maar kreeg carpaccio met sneetje brood wat overigens goed smaakte maar duurder was, broodje gezond smaakte ook |
A.M. 14 april 2011 | |
Op een zondag hier geluncht en dit was erg goed! Clubsandwich met echt goede zalm en ook de salade met lauwwarme kip was heerlijk. Ontzettend aardig meisje in de bediening en de service was gewoon goed. Dat is wel eens anders aan het Rembrandtplein. Zeker een aanrader! |
proefutrecht 28 maart 2011 | |
Slechte bediening, we zaten er zaterdag, bitterballen besteld, niet gekregen, we vroegen om de rekening, de tafel voor ons werd eerst geholpen, terwijl wij toch echt eerder om de rekening vroegen. Personeel kon het niet overzien. |
erik125 1 januari 2010 | |
Wat een ee TOPTENT!!!!, heerlijk eten , super meiden in de bediening lekkere muziek, kortom een mooi avondje uit!! |
Geef zelf je mening over Caffe Escape