Eten is goed - maar de avond werd negatief gekleurd door niet servicegerichtheid en te populair gedrag van de manlijke bediening. Hij zegt een goed geheugen te hebben en schrijft niets op. Jammer. Hierdoor werd een verkeerd hoofdgerecht gereserveerd en ging de ober hierover in discussie. Geen excuus kon er af. Ook de borrel ipv een tussengerecht werd vergeten. Ook was ons een ronde tafel beloofd, maar werden wij geleid naar een rechthoekige. Dit werd snel gecorrigeerd - maar bij het reserveren werd er nogal veel aandacht aan besteed en dan denk je dat zoiets wordt doorgegeven. We hadden een telefoontje achteraf gewaardeerd - waarom geef je tenslotte je nummer en e-mailadres.
Super gegeten. Niet te grote porties, maar genoeg. Keuze uit 4 verschillende broodjes waaronder brioche. Heerlijk. Prima sfeer, ook onder het personeel. Mooie uitstraling. Goede stoelen. Zelfs een BOB wijn-arrangement was mogelijk. Mogelijkheid tot buiten borrelen aan een soort stijger met fontijn. Ga zo door.
locatie perfect,wijnen erg goed,eten redelijk,prijs bovengemiddeld(€185 met z'n tweeen) maar de wachtijden zijn veel te lang.Kom vanwege de prijs niet snel terug.
Voor een tweede keer gegeten en het was weer top! Mooi restaurant, goede bediening die met haar gasten mee denkt en een juiste prijs / kwaliteit verhouding. Heerlijk gegeten! Zomers is het terras overigens ook een echte aanrader. Het water en het geluid van de natuur laat je vergeten dat dit restaurant zich eigenlijk in een kantorengebied bevindt. In combinatie met het fijne eten maakt een zomerse avond compleet!