lekker Broodje Spinato Romano met compote van cherrytomaatjes, bediening vlot en aardig wel wat jammer van een vrij slappe koffie maar door hun biologische en betaalbaar produkt kom ik zeker nog eens langs.
heerlijk broodje zeezout marijn met huisgerookte zalm gegeten. Ook de bruschetta en het broodje met kaas en peren van mijn tafelgenoten waren heerlijk. verrassende kaart en vriendelijke bediening. ik ga er zeker nog eens terug.
aanrader broodje geniet, verschillende biologische broodsoorten. Rozemarijn&zeezout is lekker! Huisgerookte zalm, heerlijke kazen. Moeilijk kiezen! En....echte koffie zoals koffie hoort te zijn !
Vriendelijke bediening met kennis van zaken!
Heel leuk tentje voor de lunch. Prijs/kwaliteit in verhouding.. Mooi producten en gerechten. Daarnaast ook leuke bediening. Zou mooi zijn als je er ook nog een glas wijn kan drinken. Helaas hebben ze dat niet. Maar goed, daar is het een lunchtent voor!