7.6
7.4

KeukenInternationaal
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

JoostW JoostW 28 april 2012

Leuk gezellig eetcafe. Het menu staat uitgeschreven op een krijtbord wand waardoor je op sommige plaatsen geen zicht hebt hierop. Eten is lekker en goed, zeker qua prijs-kwaliteit verhouding!

grofgf grofgf 14 juli 2011

Op zoek naar een restaurant in Arnhem kwamen we bij toeval terecht in restaurant Benjamin. De inrichting en de vriendelijke ontvangst spraken ons direct aan. We hadden als hoofdgerechten gegrilde Kalfsribeye met truffelsaus en roodbaarsfilet met een kruidenaioli. Beide waren voortreffelijk bereid, begeleid door een groentespiesje en een salade. Ook de nagerechten Creme brulee en div. soorten ijs waren heerlijk. We werden zeer vriendelijk bediend door uitsluitend vrouwelijke serveersters. We hebben kortom heerlijk gegeten in een luke ambiance voor een schappelijke prijs.

grofgf grofgf 14 juli 2011

mennieet mennieet 6 mei 2011

Ontspannen sfeer, heerlijk eten van originele kaart (rode curry is een aanrader), mooie wijnen en zeer vriendelijke bediening. Een aanwinst voor de stad. Een goede reden om wat vaker Arnhem aan te doen.

inekekees inekekees 2 april 2011

gezellig relaxte sfeer.industriele vormgeving schoon interieur en toiletten zeer vriendelijke bediening en een kok met potentie.
voorgerecht carpaccio met verse sla en verse pesto-nog nooit zo lekker gegeten absolute klasse..hoofdgerecht kabeljouw met gegrilde groenten en belgische frieten..de verse kabeljouw was smaakvol gegaard..als dessert chocola/chocola bij dit alles een super italiaanse rode wijn(primitivo)op een juiste temperatuur geserveerd..dit restaurant is een echte aanrader

Geef zelf je mening over Restaurant Benjamin

MaandagGesloten