Prettige sfeer. Correcte bediening. 3 gangen keuzemenu. Goed gevarieerde keuze.
Ruim seizoensprodukten aanwezig.Alles leuk opgediend. Ossenhaas stond op de kaart. Helaas was dat gewone ietwat taaie biefstuk.Moet opgemerkt zijn in de keuken want we hebben niet alles weg kunnen krijgen.
Verder was alles smakelijk.
Verwacht niet teveel van het 3-gangen menu voor € 25,- Tagiatelle met scampi bleek fussili met gamba's te zijn, hebben gasten toch niet door. Fingerbowl wat is dat? Een saté die wel erg aan de magere kant was met kant en klare saus. Frites die werden nabesteld zijn nooit gekomen, want die bleken op te zijn. Een crème brulee die koud en waterig is. En dan heb ik niet eens over de weinig flexibele houding om een portie bitterballen om 17.30 uur te kunnen bestellen. Gezegd moet worden dat er een dame was, die erg haar best deed om een volle bar te bedienen, terwijl al haar collega's zaten te eten. Terwijl er om 16.00 uur 4 man staan te niksen en niet de moeite nemen om je op het terras te bedienen. Al met al geen aanrader.
Voor een familiebijeenkomst, weet de chef-kok van dit restaurant een voortreffelijk diner op maat te bereiden. De prijs-kwaliteit-verhouding is er uitstekend. Wij beleefden een schitterende avond onder het genot van de mooiste gerechten. Chapeau voor de chef kok! Alleen al voor dit reataurant en hotel is het de moeite waard om naar Winterswijk te reizen.