1 2 3 4 5 ouder »

tatoo tatoo 17 mei 2012

Wij komen naar dit restaurant regelmatig en vond dat het eten erg lekker. Het restaurant wordt vaak bezocht door indianen en door de vaste klanten voor ons zijn ook tekenen van kwaliteit. Het is niet zo gemakkelijk te vinden, Behalve dat het eten is goed, en de porties zijn groot, het is ook betaalbaar. Bovendien, de service was goed en het personeel is vriendelijk.

Jaccobroek Jaccobroek 13 mei 2012

Via Groupon een voucher gekocht voor €29,- voor een 3-gangen keuze menu voor 2 personen (ter waarde van € 61,25). Na het lezen van de zeer goede recenties over dit restaurant hebben we gisteravond hier gegeten. Helaas erg tegengevallen. Het lijkt of het woord Groupon een reactie veroorzaakt onder het personeel. We hadden de sterke indruk dat de "normaal" betalende gasten voorrang kregen, dus lange wachttijden voor ons. De gerechten waren lekker maar erg slecht afgewerkt en geserveerd. Dit terwijl ik om ons heen de meest mooie gerechten voorbij heb zien komen. Achteraf zag ik dat de beloofde salade "vergeten" is, erg jammer. De keuze van het nagerecht was beperkt omdat dit er volgens de serveerder tijdelijk niet was. Nu thuis ook een berekening gemaakt van de kosten van het 3-gangen menu. Ik welke combinatie ik dit maak, ik kom nooit aan de vermelde € 61,25, dit terwijl ik uitga van de duurste gerechten, beetje vreemd toch? Kortom een teleurstelling en niet voor herhaling vatbaar.

sak741 sak741 4 mei 2012

Zeer mooi ingericht restaurant.Zeer goed restaurant waar je de authentieke indiase keuken kunt ervaren. Mijn echtgenote en ik zijn groot fan van de indiase keuken. Dit restaurant staat voor ons bovenaan de lijst. Vriendelijke service, goede prijs / kwaliteit verhouding, Maar het belangrijkste is dat DE SMAAK in dit restaurant uitstekend is en dat is toch waarvoor je naar een restaurant gaat. Gezellige inrichting en sfeer, waar je je meteen thuis voelt. Dit restaurant verdient de waardering 'Uitstekend' volledig. Een aanwinst voor de horeca in Zwolle.

tusima tusima 4 mei 2012

Wij komen niet uit Zwolle, dus hebben we ons via Iens.nl georienteerd.

Ook wij zijn met enige aarzeling gezien een aantal van de commentaren op Iens.nl naar dit restaurant gegaan. Even door de ruit getuurd: buiten was het ijskoud , en binnen zag het er warm en gezellig uit. Dus "de gok" gewaagd.

Wat een verrassing! Een bijzonder vriendelijke en attente bediening door de goedlachse eigenaar. Een heerlijk driegangenmenu voor een alleszins redelijke € 22,50, een fles heerlijke huiswijn. De vissoep Meen was bijzonder smakelijk als voorgerecht. Het vlees van het hoofdgerecht was zeer mals en prima klaargemaakt. En dat alles in een ruime hoeveelheid. De huiswijn smaakte prima. Bronwater stond op tafel klaar, maar een karaf gewoon water was geen enkel probleem (soms doet een restaurant daar vreemd genoeg moeilijk over).
Leuke warme inrichting: foto's en beelden uit India, en Indiase muziek op de achtergrond. Soms kom je wel eens in een Indiaas restaurant en dan klinkt er Engelse popmuziek: ik vind dat niet zo goed passen. Verder zag alles er keurig en goed geverfd uit.

Het kan haast niet anders dan dat een aantal van de onderstaande (oudere) commentaren verouderd zijn en niet meer gelden. Wij zijn liefhebben van Indiase restaurants en hebben er al vele bezocht (en helaas maar zelden een recensie geschreven). Dit restaurant is zeker een van de betere.

Kortom: dit is een prima restaurant voor een lekker avondje uit.

Crystle1981 Crystle1981 4 mei 2012

Vorige week heb ik hier gegeten met een vriendin met een grouponvocher. Hierop werd gesuggereerd dat er onbeperkt eten zou zijn: 2 uur eten, alle niet opgegeten bestellingen worden in rekening gebracht. Het personeel negeerde ons aan een stuk door. De bestelling die wij hadden gedaan smaakte goed, maar er zat geen rijst en brood bij, dit moest apart betaald worden. AWe mochten slechts 1 gerecht uitkiezen. Alleen een curry p.p. dus, zonder extra's. Als je niet wilt dat klanten goedkoop in jouw reataurant komen eten, doe dan niet mee!!!! Wat een waardeloos restaurant!

Ritz12 Ritz12 26 april 2012

Heerlijk gegeten! Mooi restaurant, gezellige sfeer en uiterst vriendelijk personeel. Kortom, We komen zeker terug..Een aanrader als je van Indiaas houdt.

Jzwolle Jzwolle 18 april 2012

Via Groupon heb ik een voucher gekocht voor 19 euro. Dit voor twee personen ONBEPERKT 2 uur lang eten, keuze uit vis-, kip- en vegetarische gerechten. Bij binnenkomst werd meteen al verteld dat de visgerechten niet aanwezig waren, we konden daarvoor in de plaats een ander kipgerecht kiezen van de kaart, de nr. 60. Oké, kan gebeuren, geen probleem (al had ik nou net zin in vis). Na het eten van beiden één hoofdgerecht, en 1 uur verder, hadden wij nog trek in een derde. Volgens de kok hadden wij wel: 'genoeg gehad'. Dus we moesten er maar voor betalen. Hier ging ik niet mee akkoord. Dus gevraagd of wij de kok mochten spreken. Zonder dat hij langs kwam kregen we het gerecht toch. Wij vroegen hierna de rekening en tot mijn verbazing moest ik betalen voor de nan-brood en het rijst (2 euro p.s), niet vermeld dat we dit apart moesten betalen. Voor de papadam (normaal gratis welkomshapje) moesten we 5 euro betalen. Kortom er kwamen toch nog aardig wat kosten bij. Hier was ik niet tevreden over. Het eten was lekker, maar de service verschrikkelijk. Vooral omdat er op de voucher staat: Onbeperkt indiaas eten! En als je iets niet opeet wordt het in rekening gebracht en terecht, maar wij deden het rustig aan en bestelde in totaal pas het 3de gerecht! Groupon is ons tegemoet gekomen met een tegoedbon, want ik heb nog een voucher liggen. Ik wil hier niet nog een keer heen. Over Groupon ben ik dus zeer tevreden!

corporate55 corporate55 8 maart 2012

Het restaurant overtrof onze verwachtingen. Glazen en bestek mooi schoon en blinkend. Het eten was erg lekker, en het personeel is vriendelijk. We hebben ook een keer afgehaald, en dat was ook erg lekker. aanrader.

Enick Enick 7 maart 2012

Als verwende aap uit de Pijp eet ik voor het eerst na 2,5 week in Twente bevredigend. Vriendelijke correcte bediening, zeer smakelijk, betaalbaar en voor het eerst bij de Indier: ruime porties!

marijka654 marijka654 4 oktober 2011

Eerder altijd indiaas gegeten bij dezelfde Indier. Dit was veel lekkerder omdat ik nu vergelijkingsmateriaal had. De kleuren van het eten zien er vaak niet uit zoals wij gewend zijn, maar de smaak ik heerlijk. Ook de andere gerechten geproefd, allemaal lekker van smaak en verschillend wat ik bij de andere Indier nog wel op elkaar vond lijken. Porties genoeg, rijst was te weinig, het werd al door de bediening

1 2 3 4 5 ouder »

Geef zelf je mening over Kohinoor of India