Pas weer eens hier wezen eten, nadat de formule was aangepast. Nu een "all you can eat" formule. Dat biedt kansen om zelf je "verrassingsmenu" samen te stellen. En dat l;ukt prima. Goede gerechten en ruime keuze. Wel jammer dat net die avond de seranoham op was. Dat kan natuurlijk niet in een tapas restaurant.
Met z'n vijven hier het 3 gangen tapas menu gegeten. Wij vonden de meeste gerechtjes erg lekker. Wij vonden dat het wel iets meer had gemogen en zijn niet eens van die grote eters. De bediening was vriendelijk maar helaas ook chaotisch, vergaten drankjes ook na meerdere malen vragen en kwamen na de eerste gang al met de opmerking of we het dessert wilden. voor het eten komen we zeker nog een keer terug.
We hebben hier inmiddels een paar keer gegeten en het eten is super. Je merkt dat er aan het eten veel aandacht besteedt wordt en dat proef je. De bediening is goed en ze hebben voldoende aandacht voor het personeel. Een leuk en warm restaurant met mogelijkheden voor elke maag.
We hebben hier gisteren ( zondag 7-2-2010) gegeten.Mosselen die we kregen waren slecht,smaakte naar rolmops ( zo uit een potje).De Gamba's die we gepeld zouden krijgen waren niet gepeld,waar schijnlijk omdat ze ons vergeten waren.Dit bleek uit het feit dat een half uur na het voorgerecht de dame van de bediening ons kwam vertellen dat ze de keuken had gevraagd waar het eten bleef en dat het er zo aan zou komen.Een half uur later kwam het dan.De kippenvleugels kwamen volgens ons uit de magnetron,totaal niet knapperig,de gamba's hadden kraak nog smaak.Uit alles bleek dat het eten even snel in elkaar was geflanst.De bediening was niet onviendelijk maar na aangeven van onze bevindingen werd hier nonchalant op gereageerd.We zijn bij Aqui in Numansdorp geweest en hier was het wel goed.Jammer van de avond maar gelukkig weten wij dat je in Oud-Beijerland bij Que Pasa wel heerlijke tapas kan eten.