renaterougoor 27 november 2011 | |
Wij hebben hier 26 november met z`n vieren heerlijk gegeten. Het restaurant is ruim, en de bediening erg aardig . Het eten was prima we hadden alle 4 het weekmenu. Een aanrader vonden wij
yhes 31 oktober 2011 | |
Ben hier nu twee keer geweest, maar ik kom hier niet nog een keer terug. Het eten is lekker, ambience is gezellig, maar de bediening is ontzettend traag. Je moet continu vragen om je drankje en het duurt een eeuwigheid voor ze die komen brengen, terwijl ze het helemaal niet zo druk hebben. Ook is het bestek niet geschikt om een pizza door te snijden en zelfs het brengen van een scherp mes duurde bijna 5 minuten, zonde van je warme pizza. Gemiste kans lijkt me, dit kan veel beter! |
Culineus 14 juni 2011 | |
Even snel wat gegeten met weinig tijd. Restaurant zat vol, bediening snel en efficiënt. Heerlijke pizza gegeten. Zeer smaakvol belegd en goed afgewerkt. Da's nog eens wat anders dan de vette hap van elders. Desserts zagen er heerlijk uit, maar helaas: geen tijd. Ik zou er graag nog eens wat uitgebreider eten. |
vanGeet 10 februari 2011 | |
Restaurant ziet er van binnen heel mooi uit, de kaart en het eten is uitstekend (pomodorisoep en lamskoteletjes ).
agnies46 10 december 2010 | |
In een woord: genieten! Heel prettige ambiance: ruim opgezet, smaakvol ingericht en met prachtige verlichting. Attente en ontspannen bediening, je voelt je welkom. Het eten is top: gerechten zien er aantrekkelijk uit en smaken heerlijk. Je kan aan alles merken dat hier met hart voor de zaak wordt gewerkt. Compliment aan kok en bediening. We hebben hier een heerlijke avond gehad! |
annemia 9 november 2010 | |
Omdat andere restaurants gesloten bleken hier terecht gekomen. Werkelijk in een woord uitstekend gegeten. Ambiance, bediening en kwaliteit van de gerechten waren "buonissimo". |
Hendrika43 9 september 2010 | |
Ben nu voor de 3e keer geweest met een gezelschap van 6 personen, het was weer voortreffelijk.
maartjei 8 september 2010 | |
Twee weken geleden zijn wij in onze vakantie bij Caralis geweest in Harderwijk. De beoordelingen waren zo goed dat wij graag naar dit restaurant toe wilden.
Proever71492 4 september 2010 | |
Leuke zaak. Prima eten: Een goede pizza en perfecte carpaccio, échte Italiaanse smaken. Attente en vriendelijke bediening. Jammer dat het 200 km ver is... |
visdalm 16 augustus 2010 | |
Met 6 volwassenen pizza gegeten. Zo uitstekend als de vorige schrijvers vonden wij het niet. Het was gewoon lekker, maar niet heel bijzonder. De pizza met carpaccio was ook lekker, maar uitstekend willen we het niet noemen. De bediening was vriendelijk. |
Geef zelf je mening over Caralis