ActiviteitenAfhalen, Bezorgen, Catering
KeukenHalal & Indiaas

15 mei 2013

Zeer teleurstellend. Voor Moederdag uit eten. Was ook test met kinderen van 4 en 1,5. Dus extra vroeg gegaan. Zouden 16.00 open zijn. Stonden dus om 16.20 voor gesloten deur. Ging open, maar tijdens hele verblijf van uur gevoel gehad dat hij geen zin had. Kinderen aanvankelijk rustig. hij had zelf kinderen van zelfde leeftijd, maar was niet te merken. Dan het belangrijkste: het leek ook nog 2e hands rijst. Was volgens mij zeker al paar keer opgewarmd. Werd zonder salade of wat dan ook geserveerd. Ik maak deze rijst zelf ook dus ken kwaliteit goed. Drinken wat we kozen (appelsap en gewone cola) niet op voorraad. Kinderstoel smerig . Overige stoelen vol stof. Verrassingstoetje was er ook niet. Alleen hun rijstepudding. Die leek in de verste verte niet op de Iraanse variant. Dat kan kwestie van smaak zijn. Kortom, 78 euro weg..... Als hij nu zelf wat enthousiaster was geweest, misschien waren de gebreken wat gecompenseerd. Enige lekkere was de verse naan.

Debsmee
Debsmee

21 april 2013

We waren met zn drieen, bestelde een voorgerecht en drie hoofdgerechten en twee soorten naan brood. Er werd wel zeker drie keer gevraagd of we zeker waren dat we maar 1 voorgerecht wouden hebben.
Eten was prima, het naanbrood was zelfs heerlijk! Maar toen we op de vraag : Willen jullie nog een toetje? "Nee" zeiden werd heel onvriendelijk gereageerd waardoor we zoiets hadden geef de rekening maar..
Kortom eten was prima, maar de bediening erg slecht!

Gegeten op: 19 april 2013.
MD06
MD06

10 februari 2013

Vandaag voor de eerste keer hier afgehaald.
En zeer de moeite waard!
Heerlijke gerechten, echt lekker pittig is ook mogelijk als je dat wilt.
De naans zijn top.
Beter dan de chinees of toko, Al met al een aanrader.

Gegeten op: 10 februari 2013.
Dehollandbob
Dehollandbo...

31 december 2012

Dit restaurant serveert eten van hoge kwaliteit voor mensen met goed ontwikkelde smaakpapillen door het gebruik van verse ingredienten en kruiden. De chef heeft duidelijk verstand van de ingewikkelde Indiase keuken, waar je gauw de plank mis kan slaan. Vlees, vis en zeker vegetarische gerechten worden opgediend in grote porties. Laten brengen is ook een mogelijkheid; even vers en goed.

Gegeten op: 13 december 2012.
Bertkatan
Bertkatan
Proever in spe

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

22 maart 2012

We hebben nu 3 keer bij Mehfil gegeten en het verbaast ons dat het niet elke avond vol zit.De gerechten die wij hadden waren subliem, chickenkorma, chicken Tikka Massala, de lamsgerechten, heerlijk! Omdat het zo rustig was en wij ook eens het open buffet wilden proberen, kregen wij dit alles op onze tafel opgediend en ook dit smaakte allemaal voortreffelijk.Ook de attente en vriendelijke bediening krijgt van ons een 10!

liwo
liwo
Proever in spe

Alle 12 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Mehfil Indian Restaurant

Schrijf hieronder je recensie over Mehfil Indian Restaurant. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

MaandagGesloten
Dinsdag t/m Zondag16:00 - 22:30