Reserveer nu

KeukenMediterraan
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Van amuse tot het grand dessert, alles smaakt heerlijk in dit Maastrichtse restaurant. Bij het zien van de menukaart word je al blij, hier staan een paar spannende gerechten op!. De chef laat zich vooral inspireren door de mediterrane keuken, maar sluit ook Aziatische invloeden niet uit. Veel verse kruiden worden gebruikt om tot de juiste smaaksensaties te komen. Het personeel weet de juiste balans te vinden tussen hartelijkheid en correcte service. Spontaniteit wordt in deze zaak niet onderdrukt en dat is te prijzen.

sklinkum sklinkum 10 april 2012

Alle gangen van het viergangenmenu waren goed tot uitstekend. De service was prima. Prettig was dat de tafeltjes niet te dicht op elkaar stonden. De kwaliteit van het menu stond in een gunstige verhouding tot de prijs van het menu (€ 42,50). De huiswijn was prima.

eef&jeroen eef&jeroen 25 maart 2012

Genoten van een heerlijk verassingsmenu. Vooral de coquilles met zeewolf was geweldig goed. Gezellige omgeving, vriendelijke gastvrouw en dus een prima avond. Enige minpuntje was de beperkte kennis van producten en wijnen van het bedienend personeel. Maar dat mag de pret niet drukken, een dikke voldoende.

boomlikesfood boomlikesfood 8 februari 2012

Afgelopen zaterdag hier gegeten, zeer naar tevredenheid.
De entourage is even slikken, als je per ongeluk binnenkomt door de entree van de aanpalende harmonie of iets dergelijks. Gelukkig blijkt alleen het toilet gedeeld te worden.
We worden vriendelijk naar onze tafel begeleid.
Ondanks het goed aanhorende menu, kiezen we ervoor om a la carte te eten. Alle gerechten hebben net dat extra wat ze leuk, spannend en niet alledaags maakt. De wijnkaart is gevarieerd, zodat er waarschijnlijk voor iedere portemonnaie en smaak iets te vinden is.
We waren alles bij elkaar meer dan aangenaam verrast en bij een volgend bezoek aan Maastricht staat Roxy zeker weer vast voor een avond!

RZ RZ 7 februari 2012

eten was lekker en bediening was vriendelijk en efficient

sandradee sandradee 1 februari 2012

Dit is een zalig restaurant voor mensen die willen genieten van een verrassing.Met de social deal nu al 2 x verrast door een kok die weet hoe je gasten moet verwennen.Steeds andere menu's in de verrassing verwerkt en dan weet je dat hier iemand rondloopt die zijn vak verstaat.Ook de gastvrouwen waren heel vriendelijk en voorkomend.

Geef zelf je mening over Roxy's

LunchDiner
MaandagGeopend voor lunchvan 17:00 tot 22:00