De koks in dit restaurant zijn van origine Frans en gespecialiseerd in de klassieke keuken. Op de kaart staan dan ook uitsluitend Franse gerechten. Waar mogelijk wordt alles beetgaar geblancheerd, zodat de smaken en vitaminen goed bewaard blijven. De bediening is attent en plaatst ongevraagd gratis karaffen water op tafel. Bovendien zijn ze prima in staat een passend wijnadvies te geven. De huiselijke ambiance en de vriendelijke prijzen maken dit restaurant laagdrempelig, zonder dat dit iets afdoet aan de kwaliteit. Franser dan dit wordt het niet!
Wij komen hier bijna wekelijks met veel plezier. Zowel het eten als de sfeer zijn fantastisch.
De Carpaccio en Vitello Tonato zijn onze absolute favorieten. Altijd vers, mooi opgediend en heerlijk op smaak.
De sfeer bij Le Mignon is altijd gemoedelijk, gezellig en door de vrolijke gastvrouw steeds weer bruisend.
Absoluut een heerlijk restaurant met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Een absolute aanrader!
Vanavond voor de tweede keer wezen eten bij Le Mignon. Het is vaak een klein risico om na een eerste goede tot geweldige ervaring weer ergens te gaan eten, maar het niveau was vanavond net zo hoog als de eerste (verrassende) keer. Ondanks bekendere restaurants in Zoetermeer, is dit nog een onontdekt juweeltje in Zoetermeer. Absoluut de moeite waard met een kaart die misschien niet de overdaad kent aan verschillende gerechten zoals andere restaurants, maar waarvan elk gerecht met passie en liefde gemaakt is.
De chef staat voor zijn gerechten en de bediening is top. Super gastvrij!
Word altijd alleraardigst ontvangen. Het personeel geeft goede tips en vaak komt de kok nog even buurten. Echt lieve mensen en heerlijk eten! Een aanrader en bijzonder voor Zoetermeer. Je voelt je meteen thuis. Een must-go!
Het eten was prima en smaakvol.nde ambiance echter meer dan verschrikkelijk. Het was ijskoud in het restaurant en heb met mijn jas aan gegeten. Toen ik hier iets van zei, reageerde het personeel onbeschoft en arrogant. Mij zullen ze hier niet meer zien.