| Keuken | Frans |
| Gemiddelde menuprijs | €58.00 |
| Minimum menuprijs | €55.00 |
| Huiswijn per fles | €17.95 |
| Huiswijn per glas | €3.50 |
| Openingstijden | 18.00-22.00, zo-ma gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
Een favoriet plekje in Groningen, omdat je er subliem kunt eten. De klassieke Franse gerechten worden op en top bereid door een gedreven chef, deze zorgt voor een onvergetelijke culinaire avond. Eigenlijk zijn alleen de amuses al een feestje. De ambiance is bovendien mooi en rustig. Doordat het restaurant de omvang van een huiskamer heeft, is de sfeer intiem. Jammer dat de professionele bediening soms een beetje te stijf overkomt, al past dat ook wel weer bij het niveau.
aurelia 16 februari 2012 | |
Blijft een top restaurant, elke keer weer een feest om bij Jean-Michel te gaan eten.
huizinga006 30 oktober 2011 | |
Best spannend, de wijze waarop Jean-Michel Hengge het roer heeft omgegooid. Wij waren hier zaterdag 29 oktober 2011 met 6 personen.
HenkWeesp 17 oktober 2011 | |
Heerlijk getafeld gisteren. Tevens een compliment voor de goede wijnen |
Esther2702 7 januari 2011 | |
Fantastisch eten, ik vind het 2 sterren waardig. Dat hij geen 2 sterren heeft komt naar mijn idee doordat de kaart niet erg vernieuwt en door de bediening en de wat bijzondere manier van communiceren van de chef. Wij vinden het wel charmant en blijven zeker terugkomen! |
kuifje80 2 november 2010 | |
veel poespas weinig eten sterk gevoel
Geef zelf je mening over Muller