Proever2706 4 maart 2012 | |
Gisteravond in dit restaurant gegeten. Wij zaten in het 'serre' gedeelte (dus niet boven in het restaurant gedeelte). De bediening waren elkaars tegenpolen: 1 dame heel vriendelijk de ander chagrijnig. Het eten was goed. Als hoofdgerecht de sateschotel met heerlijk mals vlees, rijst, en blokjes kokos. Het andere hoofdgerecht was een varkenshaasje. Wat droog, maar de stroganoffsaus maakte veel goed. Toe het 'grand dessert' genomen, een heerlijke proeverij. Kort samengevat: lekker eten voor een goede prijs! |
Ingeborg 22 februari 2012 | |
Prima restaurant voor een fijne maaltijd. Gezellig aangekleed, aardig personeel, lekker brood vooraf op tafel. De frittata smaakte prima. |
brian3 16 februari 2012 | |
Bij de Koperen Bel heb hebben wij afgelopen dinsdag (valentijnsdag) gegeten. Ik had de speciale menukaart al online kunnen bekijken en dat zag er veelbelovend uit. Niets bleek minder waar, want de gerechten waren uitmuntend. Wij hadden beide vis vooraf, waarover we het eens waren dat die behoort bij een van de betere voorgerechten die we gehad hebben. Hoofdgerecht en dessert waren zeer smakelijk en vrij veel. Wij zaten goed vol na afloop!
hoogendoorn1 30 januari 2012 | |
Op vrijdagavond met 20 man wezen eten in restaurant de koperen bel. Goede locatie, goede service, perfect wild menu!!!! Zeker een aanrader, fijne sfeer, gezellig en knus tegen een goede prijs. |
sylvestermike 8 augustus 2011 | |
Eet altijd super hier. Ook leuk dat er nu een kaart is voor boven in restaurant en beneden in het cafe.
Gerrit Vonk 12 november 2010 | |
Onder het genot van een glaasje en een prima bediening weer heerlijk gegeten met de complimenten aan de kok.
lakemana 25 maart 2010 | |
Lekker centraal in Zaandam, originele gerechten met uitstekende smaak. Klassieke smaakvolle inrichting. |
KJansen 3 december 2009 | |
Restaurant Proeff in Zaandam. Altijd heerlijk eten met een goede ambiance; huiskamersfeer met uitzicht op de Dam. Wat mij betreft 1 van de betere restaurants in Zaandam en omgeving. Absoluut een aanrader. |
Geef zelf je mening over De Koperen Bel